Slika nije pronađena

Postoje razni trikovi kako možemo izgledati mršavije. Neki trikovi funkcioniraju, drugi ne, ali u tome veliku ulogu igra i odjeća kojom nekada možemo pogriješiti. Način i izbor modnih komada može, ali i ne mora isticati sve naše obline – to prilagođavamo onako kako mi to želimo! No, ako bismo htjeli izgledati mršavije, trebamo znati par jednostavnih trikova.

Uz pomoć odjeće je možda najlakše vizualno smanjiti našu figuru tijela. Nije potreban niti nikakav veliki budžet jer većinu stvari možda već posjedujemo u svojem ormaru – bitno je samo znati trikove i njima se koristiti kako bismo mogli to primijeniti.

1.Od glave do pete u jednoj boji
Ovo je jedno neobično pravilo koje zaista funkcionira – obuci se od glave do pete u jednu jedinu boju! Tako ćeš se vizualno stanjiti jer u tom outfitu neće iskakati nijedna boja koja bi mogla mamiti tuđe poglede.

 

2.Dodati 'lažnu' visinu s tenisicama

Ovo je jedan odličan, a toliko jednostavan trik. Potrebna ti je samo obuća s debljim đonom, nebitno jesu li to tenisice, ravne sandale ili nešto slično kako bi izgledala višlje, a simetrije tijela uže i bitno je da se gležnjevi i dalje vide! Osim toga, obuća s debelim đonom je sad ponovo u modi tako da ne možeš pogriješiti ni u čemu.

3.Haljine A kroja

Ako želiš izgledati mršavije, onda nemoj birati komplete i koji su napravljeni u dva dijela, kao na primjer crop top i suknja. Uvijek prvo uzmi haljinicu A kroja koja će te napraviti mršavijom jer će pokriti sve ono što ne želiš da se vidi.

4.Crna boja vam je najbolji prijatelj

Crna boja je najbolji prijatelj ako želiš izgledati mršavije – nosi je upravo tamo gdje želiš izgledati manje! Ako te muči gornji dio tijela, stavi crnu majicu, a ako nisi zadovoljna svojim nogama, stavi crne hlače i nema bolje kombinacije.

5.Preveliki sako ili kardigan preko outfita

Preveliki sako ili kardigan će pokriti sve ono što te muči na tvojem tijelu. To je uvijek najbolji i najlakši izbor kada želimo izgledati mršavije tako da samo pokrijemo ono što nama smeta, kako ni drugi to ne bi primijetili.

6.V izrez na majici

Koliko god glupo zvuči, majica koja je izrezana u slovo 'V' može doprinijeti da izgledaš mršavije u gornjem dijelu tijela. Upravo zato jer je rezana u V daje dimenziju kao da imaš dug vrat i u potpunosti izdužuje gornji dio tijela i lice – tako da big yes za majicu V izreza!

Pogledajte još:

Kako kombinirati crop topove ako baš ne želiš pokazati previše kože? Donosimo 6 kombinacija

Podigni svoj stil na višu razinu: Ovih 8 malih savjeta u odijevanju napravit će VELIKU razliku

Tko kaže da na maturalnoj moraš nositi haljinu? Donosimo 10 alternativa u kojima ćeš zablistati!

Izgled odjeća mršavije trikovi

Još vijesti