Slika nije pronađena

Punđa je idealna ljetna frizura kada samo želiš maknuti kosu s vrata da ti bude barem mrvicu manje vruće. Pa ipak, baš kada ju želimo napraviti da izgleda što bolje, ona ne surađuje. Ova je cura pokazala jednostavnu tehniku koja ona koristi kada radi punđu, a s kojom ne možeš pogriješiti.

Na koji god način da ti radiš punđu, ovaj moraš isprobati, pogotovo ako voliš messy punđe pune volumena. Cura je na Instagramu pokazala svoj način na koji ju radi, a koji nam je zapeo za oko jer se čini jednostavan i nepogrešiv. Osim što ćeš ju složiti u samo par minuta, izgleda puno čvršće nego kada samo zavežeš na standardan način.

Najbolja osnova za čvrstu punđu, kako je i ona krenula, je da zavežeš rep onoliko visoko koliko visoko želiš da ti bude i punđa. Kada imaš tu osnovu, sve je dalje lakše, pazi samo da koristiš čvrstu gumicu za kosu. Nakon toga, ona je podijelila kosu u dva dijela, zarolala ju i omotala ih svaku u svoju stranu. Učvrstila ukosnicama i to je to. Gotovo! I imaš messy punđu koja će stajati i izgledati lijepo. Ako ne vjeruješ ukosnicama, možeš sve učvrstiti i još jednom gumicom. Za bolji volumen tu i tamo koji pramen malo rastegni i činit će se kao da imaš jako gustu kosu. Jednostavno!

Pogledajte još:

Reverse Cat Eye je novi make up trend – svi ga isprobavaju i oduševljeni su njime

Dolazi ljeto i vrućine: Donosimo ti 8 načina kako zavezati kosu, a da nije običan rep

Uvijek se čine kao dobra ideja – ali onda požalimo! 6 stvari koje trebaš uzeti u obzir prije nego odrežeš šiške

Kosa Frizura punđa tutorial

Još vijesti