Slika nije pronađena

Riječ je o haljinama s golim leđima koje su postale ogroman hit! Za njih nije bitan ni uzorak, ni dužina, boja, kroj… Jedino je bitno da haljina ne pokriva leđa, a mašne ili križano vezanje su apsolutno dobrodošli! Posebno su poželjne one šireg kroja, s puf rukavima, koje su stigle iz skandinavskog bajkovito ležernog stila.

Cure s portala Style Zagreb toliko su oduševljene njima, stoga su haljine otvorenih leđa proglasile najljepšim i najvažnijim odijevnim predmetom za ljeto 2020.!

Ukoliko se odlučite za ovakvu haljinu, a svakako preporučamo, morate obratiti pozornost na još nekoliko detalja. Leđa su ovdje itekako u fokusu i trebaju biti njegovana, a bitno je i kako ih držite. Pogrbljeni stav općenito ne izgleda dobro, nije preporučljiv za zdravo tijelo, zato treba voditi računa o držanju leđa. Ovakav kroj haljine dobar je podsjetnik da se ispravite.

Što se tiče obuće, i tu su vrlo otvorene mogućnosti – od elegantnijih sandala do japanki, tenisica, ljetnih čizama i ”ružnih” anatomskih sandala čija prisutnost u modi jača zadnjih godina

U nastavku pogledajte nekoliko zanimljivih modela i kombinacija:

Još više haljina s otvorenim leđima i modnim kombinacijama pogledajte na stylezagreb.com.

Provjeri još...

Šest različitih načina na koje možeš zataknuti majicu u hlače ili suknju – sve ovisi kakav outfit nosiš

haljine haljine za 2020 otvorena leđa

Još vijesti