Slika nije pronađena

Proljeće možda jest u punom cvatu, no temperature još uvijek nisu dovoljno visoke da bismo mogli bezbrižno nositi crop topove. No, domaće i strane trendsetterice opet stižu u pomoć s novim trendom kojeg obožavamo.

Mnoge influencerice počele su nositi crop topove preko prevelike bijele košulje, koju kao da su ukrale iz ormara svog tate ili dečka. Ovaj trend stvara kontrast između ženstvenog i muževnog te uskog i širokog. Idealan je za one dane kada se želite osjećati ugodno, a ujedno istaknuti struk. Pregledajte svoju kolekciju crop topova i poigrajte se vlastitim stilom. U nastavku ćete vidjeti da ovaj trend možete kombinirati na razne načine – uz tenisice ili štikle, uz traperice ili svečane hlače, a ako ste dovoljno hrabre (i ako je košulja dovoljno dugačka), košulju možete nositi i kao haljinu.Izdvojili smo devet outfita koji su nam se posebno svidjeli, kako biste i vi mogli pronaći inspiraciju kako uklopiti ovaj trend u vašu sadašnju garderobu.M.B.

Foto: Zara/Instagram/Instagram screenshot

Pogledajte još:

Puf rukavi su posvuda – kako nositi ovaj trend kojeg obožavaju sve svjetske trendestterice?

Celebovi i influenceri su ludi za njim, a jasno nam je i zašto: Evo kako ti možeš kombinirati popularni bodi iz Zare

Riješi problem preširokih traperica uz ovaj trik - jer nije lijepo vidjeti da netko stalno povlači trapke koje mu spadaju

Moda outfit inspiracija kombinacije crop top influencerice

Još vijesti