Slika nije pronađena

Za ovaj trik nećeš morati potrošiti nikakve dodatne novce za novu odjeću ili modne dodatke, samo ćeš trebati prekopati ormar i pronaći krpice koje idu jedna uz drugu. Uz 'sendvič metodu' svaki outfit koji složiš, izgledat će kao da ima smisla i da ide sve ide super zajedno.

Ovo nije najpoznatija metoda slaganja outfita u modnom svijetu, ali je korisna za sve nas koji nismo sigurni kako složiti nešto drugačije, a da ide zajedno. Ima dana kada nam se ne da previše truditi i stavimo na sebe prvu majicu i hlače koje uhvatimo pod ruku, ali za one dane kada želiš izgledati malo bolje i da ti outfit ima smisla i liči na nešto, ova će ti metoda baš svaki put pomoći. Poanta je da na outfit gledaš kao da slažeš sendvič. U fokusu su boje.
 

Najprije trebaš odabrati boju koja će biti tvoj 'kruh', koja će biti baza cijelog outfita, piše Refinery 29. Onda trebaš odabrati još jednu boju, koja će biti tvoja 'salama'. Ta će boja, baš kao i salama, ići između kruha ili između tvoje osnovne boje. Tako recimo možeš uzeti kao bazu smeđu boju i staviti pulover te boje, a ispod njega ružičastu košulju koja će viriti od ispod. Ili ako nosiš pletenu haljinu, 'salama' ti može biti remen u nekoj drugoj boji.

U kombiniranje možeš uključiti i cipele, modne dodatke, jaknu, torbicu… Samo je bitno da na vrhu i na dnu bude ista boja, a između neka druga. Tako si uvijek sigurna da ti boje izgledaju usklađeno i da ničega nema previše. Uopće nije komplicirano!

Ona boja koju si odabrala kao osnovnu, ne mora čak niti uvijek biti u istoj nijansi – tj. može ti jedan dio kruha za sendvič biti primjerice svijetlosmeđe boje, a drugi tamnosmeđe. I dalje možeš biti sigurna da sve izgleda usklađeno.

Pogledajte još:

Komadi odjeće koji će svaku curu učiniti atraktivnijom – s ovih 5 si sigurna da izgledaš top

Koji su 3 modna dodatka ove zime u trendu, a koja 3 više ne nosimo: Hit su neobične kape!

Ženske gaće često imaju mašnicu naprijed – i ispada da ona nije tu bezveze

Moda sendvič metoda outfit modni trik kombiniranje boja

Još vijesti