Slika nije pronađena

Zadnja stvar koju smo morali škicnuti na Interliberu nisu bile knjige ni štandovi, već odjevne kombinacije koje su cure odabrale. Je li na prvom mjestu udobnost ili je najbitnije izgledati trendi i kul?

Završilo je još jedno izdanje Interlibera obilježeno velikim gužvama, kišom, ali i super ponudom i popustima na knjige. U cijeloj toj gužvi i strci koja se stvarala oko štandova, bacili smo oko i na nešto drugo, a ne samo na knjige. Koje su odjevne kombinacije odabrale djevojke? S obzirom da je vani bilo prilično hladno, a u paviljonima na Velesajmu vruće, teško je obući se prikladno za jedne i druge vremenske uvjete. Da ne spominjemo i da Interliber uključuje puno stajanja na nogama i hodanja, što opet diktira da se odjene nešto udobno. Ili ne? Obišli smo prostor, izvukli fotić i krenuli u akciju! Izdvojili smo 13 lookova mlađih i starijih knjigoljubaca, a možeš ih iskopirati i ti za školu ili druženje s frendicama.

Udobnost i toplina prije svega


Prvi dan Interlibera bila je kiša, hladno i mokro, a s obzirom da se išlo na sajam knjiga, neki su se držali toga da je ipak bitnije da se osjećaju ugodno nego kao da su sišli s modne piste. Pogotovo oni učenici koji su došli iz drugih gradove i koje čeka sjedenje u busu ili dodatni obilazak Zagreba, udobnost je išla prije svega. Tenisice ili čizme, traperice, majica i jakna – najbolja kombinacija za pronjuškati sve štandove bez problema.

Trend koji se nosi i na Interliberu – ogromne tenisice


Pašu na sve, moderne su i sve više cura ih ima. Ovom trendu je teško odoljeti, ogromne glomazne tenisice kombiniraju se na sportske i fensi kombinacije. Nema sredine, ili ih voliš ili ne, ali čak i ako su ti ružne, jedno moraš priznati – izgledaju udobno i kao stvoreno za nekoliko sati našetavanja u shoppingu.

Nosi se žuto


Da ne bude sve jednolično, crno i tamno, susreli smo nekoliko cura koje su u svoje lookove ubacile i malo boje – točnije žute.

Haljine


Nije svima udobnost bila najbitnija, iako ove haljine izgledaju kao da nisu stvarale dodatne probleme. Neke su cure tenisice i traperice zamijenile i haljinom te čizmicama na petu. Osim s čizmama, haljine su bile i u kombinacijama s tenisicama, već ranije spomenutima glomaznim modelima.


Kombinacija veselog karaktera i kul outfita je uvijek dobitna kombinacija


Tko kaže da se moraš osjećati neudobno ako želiš izgledati drugačije? Slatka kapa i kul kaput su sasvim dovoljni za postići taj efekt.

S crnim se ne može pogriješiti


Crna kožna jakna, crne trapke, crna majica i na sve to bijele tenisice – ne može jednostavnije, a izgleda super. S nekim se kombinacijama stvarno ne može pogriješiti.

Bacali smo poglede i na jakne


Za Interliber ili bilo kakav drugi odlazak u shopping se nije tako jednostavno odjenuti, pogotovo preko zime. Koliko toplu jaknu uzeti? Koliko se zabundati? Uzeti one zimsku s krznenom postavom ili neku jesensku? Nema greške ni s jednim ni s drugim.

Ali i na frizure


Dok tražiš knjigu po štandovima, ne želiš da ti kosa cijelo vrijeme pada na oči i smeta, jer jednom kada natrpaš ruke vrećicama nećeš je tako lako moći micati. Pundžica na vrhu glave čini se kao super rješenje.


Dajemo svim curama 5 iz slaganja odjevnih kombinacija za obavljanje shoppinga!


Foto: Teen385.com

M.T.

Pogledajte još:

Samo izlet i bjeg od škole ili nešto više? Čini se da mladi u Hrvatskoj ipak nisu toliko nezainteresirani za čitanje

Evo na što mladi Hrvati (iznenađujuće) ovih dana troše i do 200 kuna dnevno! Važno im je da je što deblja...

Tko kaže da mladi ne vole čitati? Bili smo na Interlieberu i zavirili u vrećice - ovo su knjige i žanrovi koje najviše kupujete - FOTO

tinejdžerice interliber 2019 interliber odjevne kombinacije shoppingiranje

Još vijesti