Slika nije pronađena

Nedavno smo pisali o tome kako postoji način da se ne smrzneš po zimi dok nosiš haljinu ili suknju, a sukladno s time ti donosimo haljine koje su u trendu, a da su idealne za zimu i s njima definitivno ne možeš pogriješiti! Uz to, neke su bile popularne prije nekoliko godina, a sada su opet u modi.

Možda zvuči nespojivo, ali haljine se mogu furati i po zimi. Bez obzira na hladnije vrijeme, postoje one koje su baš namijenjene za zimu zbog debljeg, udobnijeg i mekanijeg materijala pa su vrlo male šanse da će ti biti hladno u njima. Zato moraš nositi haljine i po zimi, ali budi u skladu s trendom i provjeri popis onih haljina koje su trenutno IN, a idealne su za zimu, doček Nove godine ili casual dnevnu kombinaciju, piše Tportal.

1.Pletene haljine


Foto: Instagram/Screenshot - @yasodamagdalena

Pletene haljine ne samo što su in, već su idealne za zimsko vrijeme kada nas dodatno ugriju nego bilo koja druga haljina! Svi oblici pletiva su popularni ove zime, tako da ni ne možeš pogriješiti s pletenom haljinom.

2.Šljokičaste haljine

Foto: Instagram/Screenshot - @bluevelvet_zsu

Šljokičaste haljine su apsolutni must have ove zime, a jednu moraš pripremiti za doček Nove godine. Nije bitno jesu li mini, midi ili maxi, bitno je da su šljokice i da se sve šljašti, tako da obavezno nabavi jednu šljokičastu.

3.Haljine s remenom


Foto: Instagram/Screenshot - @allaboutmalena

Remen izgledao odlično kao dekorativni dio u outfitu, a još jedna njegova pogodnost je ta da dodatno suzi struk kada se kombinira s nekom haljinom. Ukoliko želiš da ti struk izgleda vitkije, a da budeš istovremeno u trendu, obavezno nabavi neki remen koji će ti odgovarati uz haljinu.

4.Ružičaste haljine

Foto: Instagram/Screenshot - @natalia.lyma_

Ružičasta boja je zavladala modnom scenom, a posebno su u trendu ružičaste haljine koje po zimi možeš kombinirati uz neki duži kaput. Bez obzira na to voliš li ružičastu ili ne, s ružičastom haljinom zaista ne možeš pogriješiti.

5.Karirane haljine

Foto: Instagram/Screenshot - @shop.ltk

Karirani uzorci su se nosili prije nekoliko godina, ali su se ponovo vratili u modu. Prije smo ih viđali najčešće na košuljama, a sada su ekstra popularni i kao uzorci na haljinama! Tako da idealna zimska trendy kombinacija neka ti bude karirana haljina i remen koji će ti suziti struk.

Pogledajte još:

Zimski modni trendovi koje ćeš zapravo moći nositi u outfitima za svaki dan: Imamo ih čak 11!

Podigni svoj stil na višu razinu ove zime: 7 komada odjeće koje trebaš zamijeniti za njihovu moderniju verziju

Moguće je nositi suknje zimi, a da se ne smrzneš – uz obične najlonke ti treba još jedna sitnica

haljine zimske haljine trend zima

Još vijesti