šminkanje

Za doček želimo izgledati najbolje moguće! Traže se haljine, frizure, sve je u šljokicama, a ne smijemo zaboraviti ni na šminku. Nemoj biti jedna od onih cura koje će već prije ponoći izgledati kao da su se šminkale s povezom na očima. Jer ako napraviš ove tri greške, svi će vidjeti.

U tijeku su zadnje pripreme za doček Nove godine! Sve treba biti polako spremno, a kada dođe vrijeme za šminkanje, ovo obavezno trebaš znati. Koliko god svatko od nas mislio da se zna šminkati, za najbitnija događanja zaboravimo ili krivo napravimo neke stvari i onda nam šminka na fotkama izgleda katastrofalno. Ove tri najčešće greške mogu se dogoditi baš svakome. I nećeš ih vidjeti samo ti, svima će upasti u oko. Nemoj s njima ući u novu godinu.

1.Razmuljana šminka
S obzirom da ćeš na dočeku vjerojatno plesati i ludirati se, bit će toplo (osim ako si na nekom dočeku na otvorenom) i lako je moguće da ti se šminka zbog toga svega počne 'topiti' i 'curiti'. Sve će se razmuljati i neće izgledati lijepo. Ne želiš da ti se sjenila sva smuljaju, ruž da non stop bježi izvan linije usana ili da se vidi da s puderom nije nešto kako treba. Zato se nakon šminkanja našpricaj sprejom za setiranje, a pametno je i staviti puder u prahu koji će sve setirati i učiniti šminku dugotrajnijom.2.Ruž na zubima
Pogotovo ako planiraš nositi neku jarku boju poput primjerice crvene! Ruž na zubima sigurno nije look na koji ciljaš. Stalno ga micati sa zubi može postati naporno i samo ćeš ga još više razmuljati. Neki su ruževi jednostavno takvi da što god napravila, ostanu na zubima, zato provjeri koji sat prije je li onaj koji planiraš nositi jedan od takvih. Druga stvar koja ti može pomoći je da kada staviš ruž, kažiprst staviš u usta i lagano ga povućeš prema van, to će pokupiti ostatak ruža koji bi ti inače završio na zubima.

@nakedpoppy Don’t let these makeup disasters ruin your NYE! #newyearmakeup #nyemakeup #makeupdisaster #cleanbeauty #cleanbeautytok #foryou Midnight city M83 x Good life Kanye West - Josh gedz

3.Sjenilo koje se nakupilo u pregibu kapka

I zadnja velika greška koja ti se može dogoditi je da ti se sjenilo tijekom večeri nakupi u pregibu kapka. Zato što se koža znoji i masna je, ovakve se stvari događaju. Cijela će ti šminka na očima pasti u vodu. Zato nakon što staviš svoju bazu za šminku na kapak, setiraj sve s puderom u prahu i onda tek stavljaj sjenila.

Pogledajte još:

Ako ne znaš što obući na doček, ove ideje će ti olakšati izbor - čak i ako se ne želiš sređivati

Nokti u potpuno drugačijem izdanju – hoće li ovaj čudnovati oblik postati novi trend?

Cura je podijelila svoj najveći makeup fejl iz srednje škole – i svi suosjećamo jer smo isto radili

šminkanje greške kod šminkanja Doček Nove Godine uništena šminka