Slika nije pronađena

Sigurni smo kako su neke djevojke sada u dilemi oko toga kako bi se trebale ošišati, a da budu i dalje u trendu. Postoje frizure s kojima jednostavno nitko ne može pogriješiti jer su svevremenske, a samim tim su i uvijek u trendu. Osim toga, većina njih odgovara i većini crta lica!

Ponekad je teško odabrati frizuru koju želimo imati, pa u zadnjoj minuti prije odlaska frizeru odlučujemo na koji način se želimo urediti i ošišati taj put. Međutim, postoje frizure s kojima se zaista ne može pogriješiti, a dobra stvar kod pojedinih je da nema prevelike potrebe za svakodnevnim stiliziranjem jer su namijenjene da izgledaju neurednije od drugih! Zato s nijednom od ovih frizura nećete pogriješiti, samo ćete i dalje biti u trendu, što je i cilj.

1.Bob


Foto: MillaF/ Shutterstock

Bob je ona vrsta jednostavne frizure koja će apsolutno uvijek biti u trendu baš zato jer je jednostavna, a opet elegantna i može se isfurati na puno različitih načina. Jedini problem je što ju treba često šišati ako želite da uvijek bude bob frizura, ali to je jedina mana koju ima ova frizura.

2.Duga i postepena


Foto: Dmitry_Tsvetkov/ Shutterstock

Duga i postepena kosa je sve, samo ne dosadna! Uz pravilnu njegu može izgledati odlično, a još jedna njezina prednost je da kada je postepena odlično izgleda s laganim valovima koje možete dobiti laganim uvijanjem pomoću pegle ili pletenicama koje ostavite preko noći.

3.'Neuredna'


Foto: MillaF/ Shutterstock

Neuredna, odnosno messy hair je uvijek najbolja u kombinaciji sa šiškama jer izgleda predobro, a oko nje se ne morate previše truditi i nemate previše posla. Zapravo je i poanta ove frizure da izgleda pomalo neuredno, a istovremeno elegantno, pogotovo u kombinaciji sa šiškama.

4.Ravni ili valoviti lob

Foto: BigLike Images/ Shutterstock

Lob je frizura koja je slična bobu, ali se ovdje radi o frizuri koja je malo duža i formiranija od običnog boba. To je također jedna od trendy frizura koja je uvijek u modu, a izgleda odlično u ravnoj ili valovitoj kombinaciji.

5.Pixie


Foto: AnastasiaPash/ Shutterstock

Pixie je frizura za one odvažne i hrabre koji se usude ošišati na kratko. Međutim, pixie može zaista odlično izgledati jer odgovara posebnim crtama lica, a oko njega također nemate puno posla baš zato jer se radi o kraćoj frizuri koja je uvijek u trendu.

Pogledajte još:

Talijanski bob je frizura za kakvu još nisi čula, a koja izgleda bolje od običnog boba

Šminka i proizvodi za njegu koji imaju visoke ocjene, a niske cijene: Top 10 najomiljenijih curama

Vraća se razdjeljak koji je 2000-ih bio pravi hit – znaš li ga napraviti?

Izgled trend frizure ljepota Frizura

Još vijesti