Slika nije pronađena

Amber Scholl, YouTuberica i blogerica je haljinu iz second hand shopa, koju je kupila za četiri dolara, pretvorila u savršenu maturalnu haljinu. Kako? Pogledajte video.


U nešto više od osam i pol minuta Amber je objasnila kako je običnu crnu haljinu transformirala u prekrasnu maturalnu haljinu.

Ukratko, u obližnjem dućanu tkaninama je kupila pernatu tkaninu i kristale. Napominjemo da ti 'ukras' za haljinu ne moraš kupovati – baka ili mama sigurno imaju nešto šljokičasto ili pernato što se može rasparati i ponovno upotrijebiti! Zatim ju je suzila sa stražnje strane ('proštepala' gdje se neće vidjeti). Nakon toga se 'bacila' na ukrašavanje haljine – tkaninu s kristalima je koncem i igrom fiksirala na haljinu, a ostatak tkanine upotrijebila za izradu ogrlice. Preostalo, odnosno 'perje' je zašila na haljinu straga u visini struka. Finalan rezultat nas je sve iznenadio.


I to toliko da nismo sigurni smiješ li tako ići na maturalnu večer – pripazi, za tobom bi se u ovom outfitu mogli okretati svi dečki pa čak i profesori!

Foto: Twitter/Screenshot/YouTube

M.Z.

Provjeri još...

Što kaže tvoj horoskop, koja je idealna haljina za maturalnu za tebe?! FOTO

Kako doći do savršene haljine za maturalnu, kao stvorene za tebe?

Savršene haljine - njih možeš nositi na maturalnu zabavu i na subotnju špicu!

jeftino maturalna haljina diy second hand shop

Još vijesti