makeup fejl

Nadamo se da ovu makeup grešku ne radiš, a ako radiš, vrijeme je da prestaneš. Jer ovo nikako ne izgleda dobro. Šminka nam može pomoći da izgledamo što bolje, ali pogrešni načini stavljanja će imati suprotan efekt.

Maskara je super stvar, samo treba pronaći onu koja će biti idealna za tvoje trepavice, jer ima ih različitih i daju različite efekte. Svaka cura želi što dulje i uvijenije trepavice, a kako bismo do njih došli, nekada malo i pretjeramo. Ako jedan sloj maskare nije dao efekt kakav smo željeli stavit ćemo još jedan, pa još jedan i onda još jedan, za svaki slučaj da prethodna dva nisu bila dosta. S vremenom naučimo da je jedan sloj dosta, ali ne odmah. Zato vjerujemo da si i ti imala fazu o kojoj priča ova cura. Njena se dogodila u srednjoj i danas ju je itekako sram kada vidi kako su joj trepavice tada izgledale.

@jaycietye

##greenscreen THE CLUMP OF LASHES JUST GONE TOO

original sound - 🌟

Kao nogice od pauka. Slijepljene totalno, s grudicama i ni malo laskave. Ako nisi imala makeup fazu gdje su ti trepavice izgledale ovako kao njoj, onda si prava majstorica u šminkanju. Većina će se vjerojatno ipak sjetiti razdoblja kada su nosili ovakve trepavice. Nikako ne izgleda dobro i zapravo samo radi kontra efekt, trepavice će ti izgledati kraće i rijetko, a neće niti biti uvijene. S maskarom je bolje voditi se onime manje je više, a ako želiš ekstra guste i duge trepavice, radije stavi umjetne.

Pogledajte još:

Šamponi koji imaju najbolje recenzije: Za ovih 7 stižu samo riječi hvale i ocjene 5

Najveće i neoprostive make up greške koje smo svi barem nekada napravili – ovo je 7 najgorih

Inspiracija za zimsku i božićnu manikuru: 10 ideja koje su idealne za ovo doba godine!

šminkanje makeup fejl maskara fejl s maskarom

Još vijesti