Slika nije pronađena

Zara je u jednoj od svojih nedavnih kolekcija imala ekstra popularnu malu torbicu s zlatnim lancem i imala ju je doslovno svaka djevojka. Ta torbica je postala toliko popularna da su ju cure počele čak naručivati s drugih web shopova, poput Ali Expressa, jer ih je Zara sve rasprodala.

Zara je ovaj put odlučila ponovo oduševiti sve djevojke koje su kupile njihovu poznatu prošivenu torbicu sa zlatnim lancem jer su izbacili kolekciju istih takvih ruksaka u raznim veličinama! Sigurni smo da će novi Zarini ruksaci postići istu popularnost kao torbica koja je doslovno pomela modnu scenu kada je izašla u Zarinim trgovinama.

Ta torbica, ali i ovi novi ruksaci su inspirirani Bottega Veneta modelom torbice čija je originalna boja zelena. Zarina verzija ove torbice je bila puno jeftinija tako da je i njezina cijena bila svima prihvatljivija. Ova nova kolekcija ruksaka je doslovno ista kao torbice, samo je u obliku ruksaka različitih veličina i boja.

Foto: Zara.com/hr

Dostupni su čak i u nekoliko boja, a trenutno su to crvena, zelena, crna, bež i plava. Svi ruksaci su dostupni na Zarinom web shopu po cijeni od 299,90 kuna, a najmanja verzija je možda i najslađa te ona dolazi u predobroj plavoj nijansi!


Foto: Zara.com/hr


Uvjereni smo da će se i pvi ruksaci rasprodati u rekordnom vremenskom roku, samo je pitanje vremena kada će sve obožavateljice ovog modela shvatiti da je izašla ova prefora kolekcija novih ruksaka. Ruksaci su zaista idealni jer u njih stane puno više stvari tako da se mogu profurati u školu i na faks, a istovremeno izgledaju odlično.

Pogledajte još:

Krznene sandale? Zašto ne! Zara je spojila fensi sandale i krznene papuče u jedno [FOTO]

Zara ima novu kolekciju koja skriva neke *predivne* komade: Ovih 10 već zamišljamo u svom ormaru

[OMG] Trapke s prorezima na dijelu koji cure ne žele baš pokazivati svima – Zara je nadmašila samu sebe

Moda zara torbice ruksaci

Još vijesti