Slika nije pronađena

Iako od same pomisli na to da napraviš tetovažu ili staviš piercing na nešto što nije uho (iako si ih i na to morala nagovarati) tvojim se starcima diže kosa na glavi. No, pojavio se trend koji bi ih mogao još više uzrujati.

Zamisli situaciju: sjedite za ručkom i odjednom tata vidi prsten na tvojoj ruci koji nosiš na zaručničkom prstu – frka i panika! 'Tko je on ili niste valjda ti i Marko napravili neku ludost?'


Upravo tako i još gore mogao bi se odvijati scenarij, a sve zbog novog trenda kojeg su pokrenule slavne cure – lažni zaručnički ili vjenčani prsten. Inače se zaručnički prsten stavlja na prstenjak desne ruke, dok vjenčani ide na prstenjak lijeve ruke pa čim vidimo da cura nosi prsten na tom mjestu pomislimo da je riječ o zarukama ili vjenčanju. No, u ovom slučaju ne mora biti riječ o dijamantnom - cure furaju obične, bižuteriju, srebrne, šarene, sve prolazi samo je poanta na kojem se prstu nalazi.

Slavne cure kao što su Taylor Swift, Bella Hadid, Rita Ora, Kylie Jenner, Katy Perry i Jennifer Lopez odlučile su se poigrati i iako nisu zaručene nose nakit na tom prstu.

Starci bi mogli poludjeti, no postoji i dobra strana. Znaš ono kad si vani i neki ti frajer cijelo vrijeme dosađuje – samo pokažeš prst desne ruke i kažeš 'Sorry, zauzeta sam'. Od sad uvijek prije izlaska uzimamo prsten,  samo za rezervu!


Foto: Instagram/Giphy

I.I.

Pročitajte još:

Jesi li već čula za novu boju kose? Blorange je apsolutni hit

OMG Ovo su najčudniji beauty trendovi za 2017. godinu

Želimo ih opet - Emo trendovi koji su bili popularni prije 17 godina

 

trend roditelji Ruka prsten zaručnički prsten

Još vijesti