Slika nije pronađena

Sljedeći put kada ćeš biti u potrazi za novim trapericama, baci se u potragu za ovim modelima, jer to su oni koji će se nositi ove godine.

Najčešći model traperica koji još uvijek nosi najveći broj cura su skinny modeli. Uske trapke prevladaju u većini ormara, iako su u zadnje vrijeme sve više aktualne i mom ili boyfriend jeans, ništa obične skinny modele ne može zbaciti s trona. Možda je baš ova godina ta kada ćeš i ti odlučiti isprobati neke nove modele traperica, a da znaš koje u tom slučaju potražiti, donosimo ti popis od 4 različitih modela koje modni urednici predviđaju da će biti popularne ove godine.

1.Hlače s prorezima


Zahvaljujući Victoriji Beckham, koja je ovakav model imala na svojoj modnoj reviji još prošle godine, postaje sve popularnije nositi traperice s prorezima na nogavicama. Ravno rezane nogavice, ne preuske uz noge...zvuči udobno, a s druge strane, neće ti biti previše široke. Stoje dobro na većini ljudi bez obzira na to koji oblik tijela imali, a iako nisu nekog revolucionarnog novog izgleda, i dalje su nešto drugačije što možeš ubaciti u svoj ormar.

2.Hlače koje izgledaju kao da su napravljene od nekoliko različitih trapera


Ovo je trend koji hvata sve više proizvođača traperica. Možeš često vidjeti celebove kako nose modele traperica koji izgledaju kao da su sastavljeni od ostataka nekoliko starih trapki. Najčešće su takve traperice u dvije različite nijanse i izgledaju zanimljivo i drugačije. Najobičnije ravno rezane traperice na ovaj način izgledaju puno bolje.

3.Široke nogavice


Zamijeni skinny traperice potpunom suprotnošću – trapericama širokih nogavica. Ovakvi modeli pomalo izgledaju kao da su došli iz 70-tih godina, ali moderni modeli s visokim strukom izgledat će super na sve proljetne kombinacije. Nosit će se i ovakvi modeli s nešto više rezanim nogavicama, iznad gležnjeva, za sve one koji nisu fanovi traperica 'do poda'.

4.Jako niski struk


Nažalost, modeli kao Bella Hadid, koji imaju savršeno tijelo, pokrenuli su trend koji se već neko vrijeme pokušava probiti do masa – traperice s niskim strukom. Ovo zlo je trend koji smo se nadali da je ostao u prošlosti, ali kako se čini, njegovo vrijeme tek dolazi.


Foto: Instagram/ Pexels

M.T.

Pogledajte još:

Na usnama se ove godine posebno nose ruževi u ovim boja – koja će biti tvoj izbor?

Kul novi trend u manikuri – Demi Lovato imala je ovakve nokte na Grammyjima i sada ih svi žele

Ženstvenost je IN: Ova će tri modna dodatka biti glavni u 2020. godini – lako ćeš ih uklopiti u svoj stil

Moda Traperice modeli 2020. godina

Još vijesti