Slika nije pronađena

Izbor frizura nikada nije toliko jednostavan kako se čini. Pogotovo ako želimo biti u trendu i pratiti modne hitove. Osim toga, frizure su možda najkompliciranije za izabrati jer njih ne možemo tako lako skinuti ili ih se samo tako riješiti. Bilo bi poželjno da se prije odlaska frizeru napravi istraživanje kojim ćemo najbolje vidjeti kakav oblik i tip frizure nam se najviše sviđa, a da ga možemo vidjeti i na sebi. Upravo zbog toga, kako bi vam olakšali pri izboru, donosimo popis 6 modela frizura za koje se smatra da će biti apsolutni hit 2021. godine.

2020. godina je bila i više no izazovna, za sve nas. Samim dolaskom nove godine, svi iščekujemo da će ona sama po sebi biti bolja, uspješnija i optimističnija pa su odluke s kojima ćemo ući u 2021. izuzetno bitne! Jedna od njih je svakako promjena frizure, a kako bi pravilno odabrali koja je ta idealna frizura 2021. godine, provjerite naš popis gdje smo izdvojili one za koje se već sad zna da će biti apsolutni hit.

1.Izrast u kombinaciji s balayageom

Ovaj trend je definitivno obilježio 2020. godinu, a neupitno je da će se nastaviti i u idućoj. Dužina i frizura nije toliko ni bitna koliko sama boja koja je sada IN! Radi se o trendu namjernog izrasta na kosi u kombinaciji s plavim balayage pramenovima. Radi se o frizuri koju nije tako jednostavno postići, pogotovo ako imate prirodnu tamniju kosu. Međutim, nakon nekoliko slojeva blajha, moguće je dobiti željeni rezultat. Ovaj namjerni izrast je nastao iz običnim pramenova koji su se protezali od samog vrha tjemena, a upravo taj model pramenova je sad OUT! Tako da ako vidite nekog s vrlo tamnim i izraženim izrastom, a svijetlim pramenovima, znate da se radi o dobro napravljenom balayageu.

2.Nestrukturirani bob

Nestrukturirani bob je uglavnom onaj tip frizure koji je ošišan na postepeno, a dužina dolazi do ispod vilice našeg lica. Bob je, kao i balayage, trend unazad nekoliko godina koji nikako da se makne s trona najpopularnijih frizura. Mislimo da mu je definitivno mjesto na vrhu tog trona jer osim što izgleda odlično, jednostavan je za održavanje. Kosa se brzo posuši nakon pranja, a kod postepenog i nestrukturiranog boba nije potrebna nikakva dodatna korekcija osim pranja i češljanja kose.

3.Curtain bangs

Curtain bangs ili šiške zavjese se masovno najavljuju za 2021. godinu kao što su se i za 2020. Točnije, bilo kakav oblik šiška je trenutno moderan, tako da niti s njima se doslovno ne može nikako pogriješiti. Ako se i želite odlučiti na ovakav pothvat, potrebno je samo pravilno odrediti koji oblik šiška pripada određenom obliku i crtama lica, a o tome možete više pronaći u članku 'Kakve šiške odgovaraju obliku i crtama tvojeg lica? Za svaki oblik lica najbolji je jedan model šiški'.

4.Pixie cut

Pixie cut je prekjut frizura za sve djevojke i žene različitog uzrasta. Radi se o kratkoj, raštrkanoj frizuri koja ne zahtijeva puno njege, ali može nastati problem ujutro kada se probudite. Moguće je da će se tijekom noći, pri spavanju, jedna strana zaležati tako da ćete u tom slučaju morati ispeglati ili isfenirati taj dio. No, za to je potrebno samo nekoliko minuta, a kao rezultat dobijete prekrasnu frizuru koja je sve, samo ne muškobanjasta, bez obzira što je kratka!

5.Bob u slojevima

Bob u slojevima je tip frizure koji nas podsjeća na neka prošla vremena 20. stoljeća. Po nekoj slobodnoj procjeni, može se reći da se radi o šezdesetim godinama prošlog stoljeća kada su ovakve frizure bile popularne. Zanimljivo je koliko trendova iz 20. stoljeća se vraća i danas, pa tu uvrštavamo i ovaj tip slojevitog boba. Radi se o dužini do ispod vilice našeg lica, ali čiji krajevi nisu iste dužine već se protežu u više različitih slojeva. Potpuni 60's look dobijete ako te iste pramenove različitih dužina dodatno isfenirate kako bi dobili volumen, a samim tim i neki pin up look 60-ih!

6.Neuredna, postepena kosa

Neuredna, postepeno ošišana kosa je definitivno najzahvalnija frizura IKADA! Dužina nije bitna, ali je možda bolje ako se radi o kraćoj kosi jer neće toliko često dolaziti do petljanja pramenova. Radi se o razbarušenoj frizuri koja izgleda neuredno, a to je opet najviše zbog načina na koji je šišana. Ova frizura posebno dolazi do izražaja ako je u kombinaciji s istim nestašnim i neurednim šiškama tako da je definitivno TOP za 2021. godinu!

Pogledajte još:

Kakve šiške odgovaraju obliku i crtama tvojeg lica? Za svaki oblik lica najbolji je jedan model šiški

Tko još nosi najobičnije najlonke kada postoji toliko zabavnijih varijanti? Ovo je naših 6 prijedloga

Fen frizure su ponovo hit! Donosimo ti prijedloge onih najjednostavnijih, ali najpopularnijih

moda moda 2021. Kosa Frizura Modni trendovi