Slika nije pronađena

Modna Biblija Vogue svake godine objavi listu najbolje odjevenih djevojaka, a ni ova 2016. nije iznimka. Kroz cijelu godinu slavne curke paze da svaki njihov izlazak u javnost bude modno usklađen, a sada se vidi kojoj je ipak najbolje pošlo za rukom očarati strogi modni Vogueov žiri.

U izbor su ulazile pjevačice, glumice i žene iz političkog i javnog života, a pazilo se na stil, kroj, nakit, držanje i sve što ima važnost u modnom svijetu. Uglavnom su se gledala izdanja s crvenog tepiha, ali moramo priznati da je cura na broju jedan to svakako zaslužila svojim fancy, ali i casual kombinacijama.

 
10. Emily Blunt
– glumica koja je ove godine zablistala u filmu The Girl On The Train, a njezine su je modne kombinacije uvrstile u top 10.

9. Felicity Jones

– glumica koja je oduševila u svojim The Dior, Burberry i Gucci kombinacijama.

8. Alicia Vikander – često naglašava da najviše voli kreacije Louis Vuittona, ali ove je godine zahvaljujući i nekim drugim dizajnerima dospjela u top 10 najbolje odjevenih.

7. Margot Robbie – nedavno se udala, a sada je stigla još jedna dobra vijest. Ona uvijek izgleda savršeno, a sve začini svojim osmijehom.

6. Rihanna – hrabrost je njezin životni opis, ali i kad je u pitanju moda. Ne moji se isprobati nove stvari i upravo se zato našla na ovoj listi.

5. Emma Stone – ponosna je na svoju narančastu kosu, a često isfura kombinacije koje drugi možda ne bi i izgleda fantastično.

4. Theresa May – britanska političarka koja odjećom naglašava svoja stajališta,a od nje bi mnogi mogli puno naučiti.

 3. Michelle Obama – ovo je bila godina kad je često bila u centru pažnje, a uvijek je izgledala mrak.

2. Vojvotkinja Kate – mnogi je vole jer je jednostavna i slatka, a njezin je stil nepogrješiv.

d

1. Gigi Hadid – bilo da ide na kavu, u šetnju, van ili na crveni tepih ona uvijek izgleda savršeno. Na prvom je mjestu s razlogom.

 

Foto: Getty/Instagram

I.I.

Pročitajte još:

Počela su sniženja: najpovoljnije haljine za novogodišnju noć

Evo kakve haljine su dizajnirale učenice Trgovačke i tekstilne škole iz Rijeke

Fensi ili opušteno? Modne kombinacije za blagdanske dane

Moda cure vogue

Još vijesti