Slika nije pronađena

U šestom tjednu borbe za titulu hrvatskog Top Modela ušlo je osam djevojaka, a nakon burne epizode na Hvaru, cure su se vratile u Zagreb. Odmah pri povratku čekao ih je najveći casting do sada, za reviju Fashion.hr. Klijenti - dizajneri koji izlažu svoje kombinacije na Fashion.hr-u odabrali su tri djevojke koje su nosile reviju, dok se jedna od njih toliko svidjela jednom dizajneru da ju je zamolio da s njim na kraju izađe i na pistu.

Ekstremni makeover

Kako bi kandidatkinje ostvarile što više ovakvih poslova žiri se odlučio da im je potreban ekstremni makeover. U prostorima frizerske akademije stručnjaci su u suradnji sa članovim žirija osmislili nove frizure za djevojke, od kojih su neke dobile kraću kosu, neke pak svjetliju ili tamniju. Iako su bile šokirane, djevojke su make over podnijele bez velike drame.

Slijedeći korak bilo je modno snimanje na kojem su kandidatkinje po prvi put radile s poznatom fotografkinjom Mare Milin. Poseban izazov tijekom modnog snimanja predstavljao je trampolin na kojem su morale skakati kako bi pozirale na predviđen način. Cilj je bio da na fotografiji izgledaju kao da lebde.


Novo iznenađenje za cure

I slijedeći izazov bio je ekstreman – vertikalni hod po zgradi. Djevojke su trebale pobijediti strah i odraditi sasvim poseban catwalk, vezane! Uz pomoć ekipe iz Gorske službe spašavanja trebale su prekoračiti liticu i odraditi catwalk okomito po zgradi. Uz suze i strah zadatak je na kraju uspješno obavljen.

Dvije kandidatkinje nisu uspjele zadovoljiti kriterije žirija i napustile su show - to su Iva Pajković (20) i Anita Vulin (18).

Više u rubrici: Top model

Tekst/foto: RTL

Top Model iva pajković anita vulin hrvatski top model Vanja Rupena rtl