Slika nije pronađena

Na programu RTL televizije započela je nova sezona modnog showa Hrvatski top model.

Od tisuću prijavljenih djevojaka iz cijele Hrvatske žiri je odabrao njih stotinu, no samo dvadeset i sedam djevojaka krenulo dalje. Vanja je već u prvoj epizodi pokazala svoju osobnost i čvrstinu.

Nakon uže selekcije djevojaka, njih dvadeset i sedam dobilo je priliku pobliže upoznati Vanju i žiri na Medvedgradu. Vanjin spektakularan dolazak helikopterom na Medvedgrad popraćen je pljeskom, a nestrpljivim djevojkama Vanja je nakon pozdrava izrazila podršku ali i dala do znanja kako put Hrvatskog Top Modela neće biti nimalo lagan i bezbolan.

Prvi zadatak za djevojke

Vanja je djevojkama odmah zadala prvi zadatak u kojem su morale prošetati po improviziranoj i nimalo glamuroznoj modnoj pisti. Na strmovitom i neravnom catwalku neke su se djevojke iznimno dobro snašle, dok su druge imale povećih problema. Pred žirijem je stajao jako težak zadatak:kojih dvanaest djevojaka dobiva jednosmjernu kartu za doma?

Za ostalih petnaest djevojaka putovanje se nastavilo, te su već drugi dan na vlastitoj koži osjetile koliko život jednog modela može biti naporan, pa ponekad dovoljno naporan da se odustane od natjecanja. Šokirana i ljuta Vanja djevojkama je održala lekciju, te pokazala svoje novo lice koje ne tolerira razmaženost, bahatost i neprofesionalnost. Vrlo jasno je pokazala svoje mišljenje o njihovom napuštanju show-a ne štedeći nikoga.

Ugovor i naslovnica časopisa za pobjednicu

U deset epizoda imat ćemo priliku vidjeti što je stručni žiri u održanim satima mode naučio djevojke – od pravilnog držanja, hodanja pistom, pa sve do zahtjevnih modnih poslova. Zadnja epizoda će se emitirati krajem studenog uživo, kada će se tri finalistice boriti za mjesto najbolje. Samo će jedna osvojiti prestižne nagrade, ugovor sa stranom modnom agencijom, ugovor s agencijom Thalia Models za domaće tržište, te naslovnicu časopisa Elle i snimanje prvog profesionalnog modnog editorijala.

Prva epizoda nove sezone bila je nabijena emocijama i suzama, ali i zabavom koju su djevojke doživjele pri samom upoznavanju i ulasku u modni svijet.

Tekst/foto: topmodel.rtl.hr

hrvatski top model rtl show Vanja Rupena

Još vijesti