Slika nije pronađena

I četvrta epizoda Hrvatskog Top Modela by Vanja Rupena prepuna je iznenađenja, što za natjecateljice, što za gledatelje. Iz hrvatske metropole djevojke su se zaputile na Brijune, a tamo su ih čekali zanimljivi modno-glumački zadaci.

Nakon što su se smjestile, djevojke je na Brijunima, uz Tihanu Harapin-Zalepugin, dočekala i instruktorica glume! Zadatak koji su dobile bio je naučiti izražavati emocije kroz glumački trening, što bi im trebalo pomoći u daljnjem natjecanju i poslu modela. Isprva djevojke zadatak nisu shvatile ozbiljno – sve im je bilo smiješno i nisu se mogle opustiti. No nakon što su odabrale glumačke vježbe i emocije koje žele naučiti izražavati, prihvatile su izazov i uživjele se u svoje uloge. Učile su tekst i pripremale se kako izraziti zadanu emociju instruktorici glume i Tihani.

Osim novog iskustva, taj ih je dan čekao još jedan zadatak. Pozvane su u brijunski Mediteranski vrt, gdje su saznale da je vrijeme za casting, nakon kojega će jedna od njih dobiti posao i fotografirati se za Gala magazin. Neobičan casting mnoge je zgrozio budući da su morale na sebe navući jutenu vreću i nositi je kao vrhunski komad dizajnerske odjeće! Jedna od djevojaka ipak je oduševila urednicu Gala magazina i tako dobila posao!

Uginula žaba u torbi jedne od djevojaka

Nakon što su ispunile raznolike i neobične zadatke na Brijunima, kandidatkinje 'Hrvatskog Top Modela by Vanja Rupena' vratile su se u Zagreb pune lijepih utisaka. A umjesto da se u slobodno vrijeme druže, cure su se opet svađale! Ovaj put za to je bila kriva uginula žaba u torbi jedne od djevojaka! Kandidatkinja je dobila 'slom živaca' kada je iz torbe izvukla mrtvu žabu. Naravno, odmah je posumnjala tko joj je mogao takvo što učiniti i svađa je počela!

Fizički obračun

No nije to bio jedini sukob. I na dan ispadanja došlo je do svađe, ali i fizičkog obračuna, i to između Vanje Rupene i jedne od kandidatkinja. Zbog čega je natjecateljica fizički nasrnula na Vanju, tko je izvukao deblji kraj, a tko je napustio show, ne propustite pogledati na RTL Televiziji 24. listopada u 20 sati.

Više: www.topmodel.rtl.hr

Top Model hrvatski top model Vanja Rupena rtl