šišanje vrhova

Ako si počela razmišljati o tome da ti treba promjena frizure i spremna si isprobati nešto novo i možda kraće nego inače, talijanski bob je frizura koja izgleda odlično, još malo bolje od običnog boba.

Zašto imati običan bob, ako postoji bolja verzija? Bob je definitivno jedna od hit frizura ove jeseni, a sada ti donosimo jedan novi način na koji ga možeš ošišati. Iako se čini kao da nema velike razlike u odnosu na normalan bob, izgleda elegantnije i ženstvenije. Kako piše Glamour Magazine, talijanski bob zapravo uzima inspiraciju iz drugih sličnih frizura, ali izgleda punije, luksuznije i više fensi.

Ono što ga karakterizira za razliku od običnog boba je da nije u potpunosti ravno odrezana kosa, već izgleda kao da je na vrhovima stepenasta. Zbog toga će izgledati kao da ti je kosa gušća i punija. Duljina ovakvog boba trebala bi biti prilično kratka, dovoljno dugačak da se može zavezati u mali repić, ali i toliko kratak da ti ne dolazi do ramena.

S obzirom da se radi o inačici koja izgleda luksuznije, nosi se tako da se vrhovi kose lagano uviju prema unutra. Izgledat će dobro i ako nosiš razdjeljak na sredinu, ali i ako prebaciš kosu na lijevu ili desnu stranu, za one kada želiš više messy frizuru.

Pogledajte još:

Šminka i proizvodi za njegu koji imaju visoke ocjene, a niske cijene: Top 10 najomiljenijih curama

Otišla je na laminaciju obrva da izgleda cool – a završila je tako da izgleda kao Mr. Bean

Vraća se razdjeljak koji je 2000-ih bio pravi hit – znaš li ga napraviti?

Frizura bob frizura Talijanski bob

Još vijesti