Slika nije pronađena

Nošenje marama za kosu ponovno je in. Saznajte na koja tri načina možete uklopiti ovaj trendi komad u svoj outfit.

Ne znamo zašto, ali odjednom kao da je Instagram prepun ljepotica koje nose marame za kosu. Ovaj ukras za kosu viđamo posvuda – na celebovima, influencericama i cool curama koje pratimo na društvenim mrežama. Moguće je da svi žele prikriti masnu kosu ili svoje DIY šiške s kojima su eksperimentirali tijekom karantene. Kako god bilo, ovaj trend je ponovno in i mi ga obožavamo. Ne samo da je idealan spas za one dane kada nam je kosa katastrofalna, nego ujedno i svaki outfit čini više cool. U nastavku nudimo malo inspiracije za tri različita načina na koje možete vezati maramu za tri potpuno različita looka.

1.Iza uha

Vezanje marame iza uha je vjerojatno najpopularniji način nošenja ovog modnog dodatka. Ovako vezanu maramu nosite s ljetnim lepršavim haljinama i slamnatim torbama za ženstveni i romantični look ili s trapericama mom fita i crop topom za retro outfit.

2.Preko čela

Ovako vezane marame nose cool cure koje se ne boje biti primijećene. Marame vezane preko čela izgledat će posebno dobro na plaži, uz bikini, alke i minijaturne naočale.

3.Ispod brade

Znamo, ovako smo vezali maramu kada smo glumili baku u školskoj predstavi. Ali, ovoga puta ne mislimo da ukradeš bakinu maramu i čvrsto je zavežeš oko lica. Umjesto toga, odaberi maramu sa zanimljivim uzorkom i ležerno je omotaj preko ušiju i zaveži ispod brade ili oko vrata. Ovaj suvremeni retro look rezerviran je za one najhrabrije, a čak iako se ne usudite tako izaći iz kuće, barem opalite cool selfie za Instagram.

Foto: Instagram/ Instagram screenshot

M.B.

Pogledajte još:

Malo boje za veliki makeover: Ljetni trendovi u bojanju kose koje ćete htjeti isprobati

Kakve će se sunčane naočale nositi ove godine? Sve samo ne obične - 6 modela će biti posebno popularno

Kako nositi ljetni make up trend koji obožavaju Kendall, Kylie i RiRi – neonske nijanse na očima?

marama marama za kosu celebovi ljetni trend

Još vijesti