Moderne traperice

Traperice spadaju u one odjevne komade koji su popularni apsolutno uvijek, jedino se s vremenom mijenjaju modeli koji su trendu. Tako su bile ekstra popularne skinny traperice, a one su danas zamijenjene raznim, širokim modelima koji su se najviše nosili krajem 20. stoljeća te mnogi misle kako one osobe koje nose uske traperice, više nisu u trendu.

Traperice su svevremenski model koji vrlo vjerojatno nikada neće izaći iz mode, samo se povremeno izmjenjuju modeli koji su u trendu i koji se u tom vremenu nose. Trenutno živimo u razdoblju kada su ekstra popularne široke hlače u raznim oblicima i modelima, i to posebno one koje su vrlo svijetlog trapera koji već izgleda kao ispran. Radi se o trapericama koje su se vratile iz prošlosti, odnosno takvi modeli su se nosili krajem 20. stoljeća, a danas su opet na modnoj sceni na kojoj doslovno prevladavaju i u potpunosti su zamijenili neke stare trendove poput uskih traperica koje su se nosile nekoliko godina. Upravo zbog toga, takvi široki modeli traperica će biti popularni i u 2022. godini, a mi vam donosimo modele s kojima jednostavno nećete pogriješiti, već ćete uvijek biti u trendu!

1.Poderane

Poderane traperice

Foto: Unsplash - Joshua Rondeau

Poderane traperice su hit već nekoliko godina, a taj trend će se održati i dalje u 2022. godini. Nema nekog posebnog razloga zbog kojeg će ove traperice ostati u trendu, već je dovoljno za reći kako izgledaju predobro i sretni smo što će se i dalje nositi.

2.Model u obliku slova 'A'

Hlačeu A kroju

Foto: Shutterstock - Victoria Chudinova

Takozvani 'A' kroj možemo vidjeti na raznoraznim suknjama, ali i na trapericama čiji model ide od užeg prema širem sve do gležnjeva, zato se i model zove 'A' kroja. Radi se o trapericama koje su se nosile nekada, a nose se i sada!

3.Baggy bijele

Bijele traperice

Foto: Unsplash - Joshua Rondeau

Ove godine će zavladati i potpuno bijela boja na trapericama, jer kao što smo već spomenuli, trenutno je u trendu potpuno svijetli traper, tako da nećete pogriješiti ni s potpuno bijelim trapericama.
 
4.Ispod gležnja

Široke traperice

Foto: Unsplash - Ali Pazani

Jedne od trenutno najpopularnijih modela traperica su one koje izgledaju preveliko, baggy i koje izgledaju predugo, odnosno dopiru čak i ispod gležnjeva pa se vuku po podu. Mi smo oduševljeni s njima, pogotovo kada se kombiniraju s nekim fora tenisicama koje imaju deblji đon i samim tim ne izgledaju kao da se doslovno vuku po podu.

5.Do gležnja


Djevojka pozira

Foto: Shutterstock - Alones

Osim onih koje su preduge, i dalje se nose trapke 'normalne' dužine, odnosno do gležnjeva. No, zanimljivo je što su sve ove traperice većinom široke, pa tako i ove, što dokazuje da su u potpunosti zamijenile skinny jeans, ali neke stvari su ostale iste kod pojedinih modela, a to je u ovom slučaju njihova dužina točno do gležnja.

6.Ekstra široke


Djevojka u prirodi

Foto: Unsplash - Henry Tuchez

Pod ekstra široke traperice zaista mislimo da su one koje su široke po cijeloj njihovoj dužini. One najbolje odgovaraju visokim curama kako bi dodatnu naglasile njihovu visinu, ali će svakako predvoditi trendove koji nas očekuju u ovoj novoj godini.

Pogledajte još:

Idealni kaputi za zimu koji su u trendu – jedan od ovih modela imaš sigurno u svojem ormaru

Modni dodatak koji se je posebno istaknuo u 2021. – nadamo se da će se nositi i iduće godine

Jeftini komad odjeće zbog kojeg će tvoji zimski outfiti izgledati skupo i luksuzno - imaš li ga?

Moda Traperice trend Modni trendovi 2022.

Još vijesti