Slika nije pronađena
Ovaj članak bit će vjerojatno sugestivan, što nije po pravilima struke – ali ovo jednostavno nemojte raditi. Svakakvi čudni trendovi došli su u modu, od kojih su neki primjenjivi i mogu biti izraz nečijeg ukusa (u koji se ne miješamo), ali neki su prebizarni i totalno neprimjenjivi.

Jedan od takvih je trend crne ljepljive trake koji je postao iznimno popularan na društvenim mrežama, ali se nadamo da neće u stvarnosti. 'The Black Tape Project' započeo je Joel Alvarez, dizajner iz Miamija koji je prikupio više od 200.000 pratitelja na Instagramu i tumači to 'umjetničkim izražavanjem'.Joel opisuje svoj posao, koji uključuje puno putovanja, kao 'nadahnjujuću vizualnu ekstravaganciju koja je očarala publiku diljem svijeta'. Čak održava seminare diljem svijeta o umjetnosti ukrašavanja ljudskog tijela trakom – i očito je vrhunski marketingaš.


Objavljuje slike žena koje su potpuno gole, a na sebi imaju samo crnu traku na 'strateškim mjestima', ali i mozaike na raznim pozicijama po tijelu. Tako 'obučene' cure uglavnom idu u barove, na plažu ili slikaju selfieje u kupaonici. On je umjetnost pretvorio u posao, a mi se samo pitamo od kad je traka koju svi imamo u kućanstvu postala tekstil.


Na Facebook stranicu

Teen385

slobodno nam pišite svoje komentare o ovom novom trendu. Sviđa li vam se? Ili ste pomislili WTF?

Foto: Facebook/Instagram

M.Z.
Pročitajte još:

OMG Kuda ide moda - kako vam se sviđaju ove trapke ili hlače?

Ne možeš ne primijetiti modu oko nas: Koliko puta si se nasmijala na nečije čudne obrve?

FUJ ILI COOL: Što mislite o novom trendu s kondomom koji cure koriste?

Moda crna traka Miami ludost modni trend facebook instagram black tape project joel alvarez

Još vijesti