Slika nije pronađena

Ova dva nova 'modna ekperimenta' će se uskoro pojaviti na tržištu i očekuje se da će nestati brzinom munje jer su dovoljno bizarni da su već sada podigli puno medijske prašine. Predstavljamo vam Crocsice s ugrađenim čarapama i Nikeove pederuša papuče.


Suradnja Crocsa i Alifea je rezultirala ovim novim sportskim klompama (kako biste vi to uopće nazvali?), za koje fkt ne kužimo kako su zamislili da ih nosimo. Osim što ovaj proizvod, po našem skromnom mišljenju, konkurira za titulu najružnije obuće ikad, ne znamo kako bismo održavali ove čarape čistima. Alife ovaj komad obuće posvećuje stilu sandala s čarapama koji se viđa u mnogim kvartovima u New Yorku, a bio je normalan prizor 70-ih, kako piše GQ. Prodavat će ih na službenim internetskim stranicama Alifea od 14. lipnja po cijeni od 140 dolara (oko 880 kuna).

A post shared by Alife® (@alifenewyork) on


Druga 'multifunkcionalna izmišljotina' su gumene natikače koje su istovremeno i pederuša – one s prednje strane imaju džep koji se zakopčava patentnim zatvaračem. Nike ih je najavio pod nazivom Benassi 'Fanny Pack', a ekipa se na društvenim mrežama uglavnom bavi smišljanjem humorističnih naziva za ovaj izum. Još se ne zna kada će biti puštene u prodaju ni koja će im biti cijena, ali bit će ih moguće kupiti u nekoliko boja.


Za kraj vas pitamo što je gore? Vjerujemo da je to jedno od težih pitanja koje vam je netko postavio u posljednje vrijeme...


Foto: Instagram/AlifeNewYork.com/Nike/Pixabay

M.Z.

Provjeri još...

KVIZ: Jesi li prava mala ovisnica o modnim trendovima?

Najkraće ikad – biste li se usudili nositi ove vruće traper hlačice? ANKETA

WTF Ljetna torbica za kojom luduju sve modne influencerice i blogerice uopće ne liči na torbu?!

Moda natikače pederuša Crocsice modni trend

Još vijesti