Slika nije pronađena

Predstavljamo vam 'glitter sunscreen' koji je apsolutno savršen za duge sate na plaži i festivale koji slijede! Okej, dečki možda neće biti toliko oduševljeni...


Šljokičasta krema za sunčanje dolazi u tri varijante – zlatnoj, rozoj i u duginim bojama. Sadrži zaštitni faktor (UVA/UVB) 50 i vodootporna je do maksimalno 80 minuta. Osim u velikom izdanju (4 oz, odnosno 113 grama), dostupna je i u mini pakiranjima od 5 ml po deset komada u paketu, idealnim za putovanja i dijeljenje s frendicama.


Cijena velikih krema je 18.95$, odnosno oko 115 kuna, a naručiti ih možete ovdje. Paket od deset manjih pakiranja košta 13.95$ (oko 85 kuna), a naručiti ga možete ovdje. Ove kreme ne sadrže paraben, školjkice ne izazivaju iritacije i odlično mirišu! Nisu testirane na životinjama i mogu ih koristiti i vegani.

A osim kreme za sunčanje, Sunshine & Glitter prodaje i balzam za usne sa šljokicama i losion za njegu nakon sunčanja, ali i proizvode za njegu kose sa šljokicama. Jer šljokica nikad dovoljno, zar ne?


Foto: Instagram/Unsplash


M.Z.

Provjeri još...

VIDEO Glittermanija se nastavlja – on svake cipele pretvara u šljokičastu senzaciju!

GLITTER ALERT - ovo su beauty i fashion komadi SA ŠLJOKICAMA bez kojih te neće pustiti na novogodišnji party

OH NE! Znanstvenici žele zabraniti šljokice jer su navodno toxic!

Ljeto glittermanija šljokice sunshine & glitter krema za sunčanje

Još vijesti