šljokičasti zara topić

Ovo je komad odjeće u kojeg ćeš se ili istog trena zaljubiti ili ti neće biti jasno zašto svi rade toliku ludnicu oko ovog topića jer nije ništa posebno ni wow. Pa ipak, cure su iz cijelog svijeta poludjele za njim, a ima ga za kupiti i kod nas.

Komad odjeće koji je trenutno najveći hit je ovaj šljokičasti topić. Osvojio je djevojke samo tako! Postao je glavna zvijezda videa i svi ga žele barem isprobati da vide kako će im stajati, jer koliko god lijep i šljokičast, malo je nezgodan. Radi se o topiću iz Zare. Ovo je već tko zna koji Zarin komad odjeće koji je ove godine zaludio svijet. Došao je u pravo vrijeme jer se čini kao idealan komad za doček Nove godine.

Radi se o kratkom cropanom topiću na tanke ramenice, a prije nego ga stave na sebe, izgleda kao mali komad šljokičastog materijala, ali na curama, kada ga odjenu, izgleda ekstra. Osjećat ćeš se fensi i ženstveno u ovakvom komadu odjeće. Ako je to tvoj stil. Nije za svakoga, to je jasno, jer itekako je over the top.

Jedna je čak cura podijelila video kada je išla po njega u dućan i ispričala da je morala čekati 45 minuta da joj ga prodavačica pronađe. Samo tako nestaju s vješalica!


@meghurleyy99 HELP!! Do we like the Zara sparkly top?????? #zara #fyp Own Brand Freestyle - FelixThe1st & Dreya Mac


U njemu ćeš se sjajiti kao disko kugla, a jedina mu je mana što ne djeluje baš 'sigurno'. Iako sasvim vjerojatno je siguran i neće odletjeti s tebe, čini se kao komad odjeće u kojem treba pažljivo birati pokrete. Međutim, mala je to mana u usporedbi s time koliko divno izgleda.


Pogledajte još:

Ovu zimsku odjeću moraš uvijek imati u ormaru – sigurno ćeš ju nositi i neće ti samo skupljati prašinu

Zbogom zimskim šalovima – postoji jednostavna zamjena koja će biti apsolutni trend ove zime

Omiljena jakna ove jeseni: H&M je očarao cure jednim od svojih ovogodišnjih modela

moda šljokičasti topić zara u trendu