Slika nije pronađena

Iako je nekada vraćanje u prošlost kada je moda u pitanju super stvar, u ovom slučaju nismo baš sigurni u to. Iako još nismo niti ušli u proljeće u potpunosti, već se počelo pričati o ljetnim trendovima, a jedan posebno iskače od svih.

S obzirom na to koji su modni trendovi aktualni, takve komade odjeće i obuće viđamo najviše po dućanima. Super je kada je to neki trend koji ti se sviđa jer onda imaš ogroman izbor, ali ako ti se ne sviđa, onda baš i nemaš. Nadamo se da dućane s obućom ove godine neće u potpunosti preplaviti trend o kojem se priča zadnjim tjednima, a to su sljedeće sandale. Prognozira se da će upravo to biti model koji će se nositi ovog ljeta.

'Ribarske sandale', kako ih se zove, je najbolji opis ovog modela. Sigurno si i ti imala jedne ovakve sandale kada si bila mala. Roditelji su nam ih voljeli obuti primjerice na moru kada se idemo kupati da ne stanemo na nešto opasno. Sada će se nositi u šetnji gradom.


Dizajneri tvrde da ovakav model ide dobro uz različite outfite, a jedno im ipak moramo priznati – izgledaju udobno!
Nećeš se morati brinuti da će ti otpasti noge ako te čeka puno hodanja ili da će biti neudobne. Ono što bi moglo odbiti cure je izgled. Sada samo čekamo da ih počnu nositi influenceri i da se pojave u Zari, to će biti ultimativni znak da ih ovog ljeta nećemo moći zaobići.

Pogledajte još:

Odjeća koja će ti pomoći da na fotkama izgledaš još bolje: 9 fotogeničnih odjevnih komada

Najveći ovogodišnji proljetni trendovi - ovih 8 su se nosili i prije, a sada se vraćaju na velika vrata

Svi su zaluđeni ovim magičnim tajicama! Učinit će da ti guza izgleda bolje nego ikad - čak iako si ravna

Ljeto ribarske sandale obuća sandale modni trend