Slika nije pronađena

Djevojke i žene koje su oduvijek željele doživjeti kako se osjećaju fotomodeli u novom natječaju P&G-a i dm-a konačno mogu doći na svoje. Kampanja 'Jednostavno je biti posebna', započeta prošle godine, nastavlja se natječajem za izbor zaštitnog lica nove kampanje Hippy Gardena.

Nakon što su cijele prošle godine P&G i dm darivali vjerne kupce Panteneovih, Wellinih, Wellaflexovih i Head&Shouldersovih proizvoda, kampanja se nastavlja natječajem za kupce Panteneovih proizvoda, posebno one koji vole modu.

Natječaj za zaštitno lice nove kampanje Hippy Gardena

Pobjednica natječaja imat će tako priliku iskusiti iz prve ruke kako je to nositi haljinu s potpisom poznate dizajnerice i pozirati proslavljenoj fotografkinji, a nakon toga i vidjeti svoje fotografije u editorijalu prestižnog časopisa.

Natječaj za zaštitno lice nove kampanje Hippy Gardena traje od 2. siječnja do 15. veljače, a sudjelovati mogu sve ženske osobe koje žive u Hrvatskoj i starije su od 16 godina. Proces prijave i odabira se odvija na Facebook-stranici Hippy Gardena, a za sudjelovanje u natječaju potrebno je kupiti bilo koja dva proizvoda Pantene u dm-ovim prodavaonicama i poslati fotografiju cijele svoje figure na natjecaj@hippygarden.com.


Fotografije ne smiju biti starije od mjesec dana, a kandidatkinje na njima trebaju imati puštenu kosu. Uz prijavu trebaju priložiti i sken računa, kojim se dokazuje kupnja proizvoda te kratko opisati kako im je Pantene promijenio kosu - i to je to! Najposebnijih 10 djevojaka bit će pozvano 22. veljače na casting, gdje će se odabrati tri finalistice koje će na završnom eventu biti predstavljene žiriju i novinarima.

Stručni žiri činit će Đurđica Vorkapić, dizajnerica Hippy Gardena; Tihana Harapin Zalepugin, direktorica modne agencije Talia Model; Mare Milin, poznata hrvatska fotografkinja; Marijana Filipović Grčić, glavna urednica Cosmopolitana, te predstavnici P&G-a i dm-a. Pobjednica će nakon proglašenja na eventu 4. ožujka imati photosession s poznatom hrvatskom fotografkinjom Mare Milin na kojem će predstaviti modele iz nove linije Hippy Gardena. Ovo jedinstveno iskustvo završit će objavom modnog editorijala u Cosmopolitanu u broju za travanj.

-  Hippy Garden modnom avanturom u kampanji za sezonu proljeće 2014 ambiciozno najavljuje raznolikost današnje kreativne zajednice ne uključujući isključivo modele. Kampanja koju će kao svježe i novo lice predstavljati pobjednica slavit će ljepotu ljudi i osobnosti jedinstvenim modnim izričajem marke Hippy Garden što će ovjekovječiti legendarna fotografkinja Mare Milin – pojašnjava dizajnerica Đurđica Vorkapić.

Sjajna i zdrava kosa u 14 dana

Za tu priliku, ali i svaku drugu, Pantene djevojkama i ženama pomaže da ostvare puni potencijal ljepote svoje kose, vraćajući joj zdravlje i sjaj. Upravo zato P&G poziva sve djevojke da se prije prijavljivanja odazovu na 14-dnevni  izazov – da isprobaju kolekciju Pantene Intensive Repair ili neku od drugih Panteneovih linija i uvjere se koliko će im se kosa promijeniti na bolje u samo dva tjedna.


Proizvodi Pantene Intensive Repair namijenjeni su upravo oštećenoj kosi, koja neće doživjeti preobrazbu preko noći, ali će joj kroz dva tjedna Pantene vratiti zdrav izgled i sjaj. Kolekcija koju čine šampon i balzam osnova je njege kose s oštećenjima, a za potpuno nahranjenu i ponovno lijepu i sjajnu kosu tu su 2-minutna maska Pantene Intensive Repair i serum za ispucale vrhove Pantene Intensive Repair Split End Mender nakon čije će uporabe kosa ponovno biti savršeno glatka i lijepa.

 

Više informacija, kao i detaljna pravila natječaja mogu se pronaći na Facebook stranicama: Hippy Garden i Pantene Hrvatska.

PR članak

natječaj zaštitno lice Kosa

Još vijesti