Slika nije pronađena

Nekoliko sezona navikavali smo se na podrpane traperice, a najnoviji val podrapanih traperica svoju je kulminaciju doživio proteklo ljeto, kada su trendsetterice pokazale skinny traperice s horizontalnim razrezima u visini koljena. Ovako je to otprilike izgledalo na zagrebačkim ulicama:>> Još fotki pogledajte na Stylezagreb.com

Nećemo nositi poderane, ali hoćemo predimenzionirane, glomazne, široke...

Za sve vas koji ipak nikada niste kliknuli s trendom poderanih traperica imamo jednu dobru vijest: podrapani modeli više nisu u fokusu u godini koja je započela. Ne kažemo da će nestati, ali neće biti dominantni.

No kako dobra vijest nikada ne dolazi solo, druga vijest je da novi modeli traperica nemaju puno zajedničkoga s epitetima – odmjeren, pristojan i posebno ne – taman, ne u veličini koju inače nosite jer ove godine uz traperice ide ova paleta riječi – predimenzionirane, glomazne, široke, ekstremne.

Jeste li spremni nositi traperice s odrezanim pojasom koji i dalje egzistira kao zasebni remen i nosi se iznad traperica ili za jako široke trapezice koje su usto ekstremno podvrnute.

Druga vrlo prisutna varijanta trapezica su tričetvrt duljine s ekstra visokim strukom i to u posebnoj boji – nijanse roza boje su vrlo česte u novim kolekcijama. Također nose se široke (napuhane) traperice sa suženim rubovima nogavica… Pogledajte nove modele koji stižu u proljetnim kolekcijama.


>> Klikni na sliku za pregled svih modela


>> Još više pogledajte na Stylezagreb.com

Traperice hlače stylezagreb