Galerija Traper odjevna kombinacija Hlače iz Zare - 1 Hlače iz Zare - 2 +5 Hlače iz Zare - 3

U potrazi za hlačama za jesen smo nabasali na jedan dodatak iz Zarine nove kolekcije koji zapinje za oko, a koji će u nekima probuditi i nostalgiju. Ovakve se hlače ne viđaju posvuda.

Jedan pogled na nove kolekcije i možemo vidjeti da će se ove jeseni uglavnom nositi hlače širokih nogavica i kargo modeli. Većinski prevladavaju po svim dućanima, ali isto tako, ima i dalje i užih i svih ostalih modela za one kojima široke nogavice i nisu baš privlačne. Kao dio nove kolekcija Zara ima jedan „povratak iz prošlosti komad“.

Jesenski outfit Jakna iz Stradivariusa koju svi kupuju – jesen nije ni stigla, a ona skoro već rasprodana

Radi se o hlačama, ali s posebnim dodatkom – s minicom. Hlače sa suknjama su 2000-ih godina bile veliki modni hit i nosile su ih cure svih godina. Već godinama ih nema u dućanima i mnogi niti ne znaju da postoji jedan ovakav komad odjeće. E pa Zara je odlučila da je sada vrijeme da se taj trend vrati.

 

 

Imaju crne hlače sa suknjom u crnoj boji u trapez stilu. Više u stilu 2000. godine od toga ne može! Iako neobična kombinacija, pošto je u crnoj boji izgleda prilično dobro i sigurno će zapeti za oko svima onima koji ne vole nositi obične i klasične modele, već se žele svojom odjećom izdvojiti. Kako ovaj komad izgleda, možeš vidjeti u galeriji iznad. Nekima će ovo potaknuti nostalgiju, a neki će ih možda vidjeti po prvi put – svidjele ti se ili ne svidjele, posebne su.

Hlače iz Bershke Hlače i traperice iz Bershke koje ćemo nositi ove jeseni: Top 15 modela koji su trendi i kul

zara Jesenska kolekcija Traperice hlače hlače sa suknjom hlače s minicom moda iz 2000-ih

Još vijesti