Slika nije pronađena

Stručnjaci za parfeme kažu da postoji jedan parfem koji je pun pogodak i koji je nemoguće ne voljeti. Koliko god da imaš godina, on je za tebe. I što je najbolje, to nije nikakav ultra skupi markirani parfem, već iz kolekcije jedne slavne osobe.

S obzirom na to kakve mirise preferiraš, imat ćeš i omiljene parfeme. Koji možda neće biti omiljeni i tvojoj frendici, ali to je u redu, jer svatko voli drugačije note. Zato i ima toliko različitih parfema na svijetu. Pa ipak, stručnjak za parfeme kaže da postoji jedan koji na prvu ne zvuči primamljivo jer se radi o celebrity parfemu, ali koji može potući svaku konkurenciju. On ima miris koji će se svidjet i nekome od 15 godina, onom od 25 godina, kao i onom od 35 godina. Svi ga vole, zbog kombinacije mirisnih nota koje su pogođene toliko savršeno, što ne uspijeva baš tako lako bilo kome, ali je uspjelo u slučaju s Britney Spears i njenim parfemom 'Fantasy'. Ovo je navodno pravo remek djelo.

@renzephyr Reply to @flop_from_the_future Fantasy #britneyspears #celebperfume original sound - Fragrance Nerd

Stručnjak za parfeme je objasnio da je ovo najbolji celebrity parfem koji postoji. I to sve zbog pažljivog odabira mirisnih nota. Ima slatkasto voćne gornje note, što će osvojiti cure koje preferiraju ovakve parfeme. Obično će mlađe djevojke voljeti više slatkaste parfeme, pa će ih privući i ovaj. Ali će isto tako probuditi i nostalgiju u malo starijim djevojkama. Htjet će ga i one nositi, jer u kombinaciji sa slatkim notama, ima i neke ozbiljnije, kakve više preferiraju odraslije cure. Sve to zajedno, kada se iskombiniralo u parfemu, rezultiralo je mirisom koji je po ovom stručnjaku, genijalan.

Pogledajte još:

Cura je htjela za maturalnu frizuru kakvu nosi Hailey Bieber – a dobila je razočaranje

Kad manikura pođe po zlu: Dobila potpuno drugačije nokte koji su se izgulili i prije dolaska kući

Ženski parfemi kojima dečki ne mogu odoljeti: Ova 3 će ih posebno osvojiti

parfem britney spears fantasy Najbolji parfem

Još vijesti