shopping u zari

Jedna se cura očigledno zaljubila u ovaj model hlača iz Zare jer je nakon nekog vremena odlučila ponoviti kupnju i uzela je identičan model, samo u drugoj boji. Hlače su izgledom iste, ali ispalo je da je nešto jako bitno drugačije.

Znaš onaj jedan komad odjeće koji imaš u ormaru i koji toliko voliš da bi se najradije opskrbila s njim do kraja života? Ova se cura tako zaljubila u jedne Zarine hlače. Ponovila je kupovinu jer je našla identične, a razlika je čini se samo u boji. Nije se zamarala isprobavanjem pošto je očigledno da su iste, uzela je svoju veličinu i to je to. I onda je slučajno otkrila da se zeznula. Možda ih je ipak trebala isprobati prije kupnje jer jasno se vidi na videu da je Zara u međuvremenu smanjila svoje veličine odjeće. Iako su i jedne i druge hlače veličina XS, kada ih je stavila jedne preko drugih, jasno se vidi razlika u veličini struka.

@kne396

I am not the only one?! ##zaratrousers ##zara ##zarahaul ##zarafallfashion ##zaranewin ##zaranewinhaul ##ad ##fypシ

Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod

Nove su za dobrih dva prsta manje od starih, iako se radi o istoj veličini! Cure se vole zamarati veličinom odjeće koju nose, a ovo ti je samo jedan dokaz da ne bi trebala, jer veličine nisu realne. Iako si do nedavno nosila S, sada odjednom ne staneš u njega i misliš da si se udebljala? A razlog može biti samo taj da su brendovi smanjili svoje veličine. Ovaj video to najbolje pokazuje. Itekako zabrinjavajuće. Iako svi znamo da različiti brendovi odjeće imaju drugačije veličine i da nije svuda S uvijek S, ovo je dokaz da se mijenjaju veličine i unutar brenda.

Pogledajte još:

Zara opet oduševljava – izašla kolekcija ruksaka u stilu torbica koje su bile ekstra popularne ove godine

Krznene sandale? Zašto ne! Zara je spojila fensi sandale i krznene papuče u jedno [FOTO]

Mango ima torbu za kojom su svi ludi: Ide uz sve kombinacije i izgleda kao jedna dizajnerska

hlače veličine zara razlika u veličini

Još vijesti