Slika nije pronađena

Još jedan beauty hack koji je postao trend na TikToku! Radi o 'Jamsu' koji garantira postojanost šminke kroz dan, ali i da šminka na licu izgleda svježa i prirodna. Ovaj beauty trik potječe iz Koreje, a zaludio je korisnice TikToka koje se snimaju dok isprobavaju taj trik. Postao je popularan prije nekoliko godina kada ga je pohvalila Bella Hadid, a sada ga hvale i svi drugi koji ga isprobaju.

'Jamsu' u prijevodu s korejskog znači 'potapanje', a upravo to je tehnika koja je postala novi trend na Tik Toku! Radi se potapanju lica u posudu s ledenom vodom – taj postupak garantira postojanost šminke kroz cijeli dan pa su ga isprobali i korisnici TikToka. Bella Hadid je prije nekoliko godina hvalila ovaj korejski beauty trend te je spomenula da ga i sama primjenjuje.

@makeupbyalissiac

Trying the Korean beauty hack Bella Hadid SWEARS BY!!! #beautyhacks #makeuphacks #makeuptutorial #jamsu

original sound - ALISSIA

Tehnika se provodi na način da započnete svoju makeup rutinu kao i inače – podloga, puder, korektor, setirajući puder, ali oči i usne ostavite jer njih treba dovršiti nakon 'Jamsu' tretmana. Nakon što ste napravili podlogu prije makeupa na očima i usnama, na lice je poželjno staviti baby puder i zatim ga uroniti u posudu s hladnom vodom. Lice je u vodi potrebno držati od 15 do 30 sekundi i kada ste gotovi, nježno ga osušite s ručnikom. Tek sada možete nastaviti dalje sa ostatkom makeupa koji uključuje oči, obrve i usne.

@aideenkatemua

Bella Hadid flawless skin hack this Korean beauty technique is called JAMSU and I’m here for it! ib : @makeupbyalissiac #playtogether #fyp #skin

Nice To Meet Ya - Wes Nelson

Koreja je poznata po beauty hackovima tako da smo sigurni da su i ovaj put u pravu oko 'Jamsua' i postojanosti šminke kroz dan.

Pogledajte još:

Uvijač za trepavice može pomoći da ti one izgledaju dulje - samo ga trebaš koristiti na pravi način

Koji su to brendovi šminke koji svoje proizvode NE testiraju na životinjama? A koji poznati testiraju?

Bizarno ili genijalno? Cura je otkrila kako uz pomoć tampona skinuti lak s nokta kad napraviš grešku

beauty trik postojanost šminke bella hadid tiktok

Još vijesti