Slika nije pronađena

Dosadile su ti sve tvoje veste i suknje? Više ti se ne sviđa niti jedan lančić, ukosnica ili remen i dosta ti je da izgledaš kao sve cure u školi? Stigao je novi trend s kojim ćeš se svakako istaknuti i biti zapažena!

ASOS, jedan od najvećih modnih lanaca u Britaniji, predstavio je plišani rep. Da, dobro ste pročitali. Rep. Ima ih svakakvih vrsta, ali najtraženiji je onaj dinosaurski. Da stvar bude bolja, čim su ih pustili u prodaju svi su se rasprodali u roku keks. Na njihovoj stranici mogu se još pronaći rep lisice, vuka i leoparda.


Novi modni dodatak funkcionira kao remen koji se pomoću kopče zakači za struk. Znamo da se bliži Noć vještica, ali u novoj se kolekciji to ne spominje kao dodatak za maskiranje. Po našoj logici rep lisice možeš nositi kad ideš na spoj pa da budeš zavodljiva lukavica, rep vuka kada želiš ostaviti opasan dojam, leopardov za neki mrak tulum, a dinosaurov kada pak želiš ispasti sofisticirana i starija cura?


Komentari na rep su različiti. Neki su rekli da im to izgleda kao cirkus, a drugi su kupili rep. Nas zanima što ti misliš. Kako bi ti isfurala koji rep? Sviđa li ti se uopće novi modni dodatak?

Foto: ASOS

I.I.

Pročitajte još:

Napravi sama cool modne dodatke

Moda u toplim bojama jeseni

Hrabrim korakom u novu jesen – preslatke tenisice u koje smo se zaljubili

Rep modni dodatak asos