Slika nije pronađena

Frizura koja će uvijek najviše podijeliti ljude – šiške. Ili si za njih ili si protiv njih, ne možeš biti u sredini. Puno cura će ih napraviti jer im se čine super i misle da će im baš super stajati ovog puta i onda za dva tjedna budu ljute na sebe jer su to napravile.

Šiške su u teoriji slatka frizura, način da promijeniš svoju uobičajenu frizuru, a bez da napraviš neku drastičnu promjenu. Tako to zvuči u našoj glavi, ali onda kada ih jednom odrežeš… Shvatiš da šiške u najviše slučajeva neće stajati onako kako si si ti to zamislila i trebaš se ujutro buditi 10 minuta ranije samo da njih složiš kako treba, a da ne pričamo o problemu kada počnu rasti pa su ni kratke ni dugačke i ne znaš gdje bi s njima. Pa ipak, ako nekome šiške super stoje, zašto ih ne nositi! Sada su se ponovno vratile u trend, ali na malo drugačiji način. 'Baby' šiške su apsolutni hit koji ne stoji skoro pa nikome. Jedino Belli Hadid, Megan Fox ili Lady Gagi.

Radi se o onim kratkim šiškicama do sredine čela, nekada čak budu i još kraće, a rezane mogu biti ili ravno kao na zdjelu ili stepenasto kao Gagine. Odjednom kao da ih svi nose! U tjedan dana su zavladale Instagramom, a da će biti veliki trend pokazuje i to da ih u svojim kampanjama koriste veliki modni brendovi.

Ove su šiške hrabre, izgledaju kul, ali nisu za svakoga. Za razliku od običnih šiški, dat će bolji oblik licu i naglasit će ga bolje jagodice, ali neće stajati svakome, uvijek će biti bolje uz one koji imaju malo alternativnije i intenzivnije stilove odijevanja.

Ovako su ih isfurale druge cure i na njima izgleda tako dobro da bismo ih najradije odmah sada napravili – iako znamo da nam neće dobro stajati.

Pogledajte još:

Billie otkrila zašto je zapravo promijenila boju kose – 'Ne, ne mogu skinuti kapuljaču!'

Frizer od Kim Kardashian otkrio cijenu ekstenzije repa koju je nosila na Met Gali – past ćeš u nesvijest

Postoje načini za izravnati kosu bez korištenja pegle i drugih uređaja koji zagrijavaju – ima ih 5!

šiške baby bangs u trendu jesenska frizura

Još vijesti