Slika nije pronađena
Kardashianke su popularne cure i ono što one isfuraju kroz par dana pohara svijet. Sad su u modu dovele krznene maskice za mobitel, iako dolazi ljeto.

Kim je popularizirala LuMee maskicu, budući da je kraljica selfieja (hrvatski: samoslika ili sebić), a uskoro se prebacila na ruci ugodniju varijantu -  'Wild and Woolly' maskicu za mobitel u svjetlo plavoj varijanti. Uskoro je i Kylie 'pokleknula' i svoj mobitel obukla u narančastu pufastu maskicu.

Ove maskice dizajnirala je njihova (sad već bivša) stilistica Nina Cheng i plasirala ih je na tržište. Nina je za Vogue izjavila da je došla na ovu ideju jer oduvijek voli krzno pa se zapitala zašto ne postoji maskica od tog materijala da grije prste tijekom hladnih dana. Samo ne razumijemo zašto sada – kada stiže ljeto?!Nama je ovaj trend ttly fora, samo što je cijena originala 'Wild and Woolly' paprena – maskice koštaju od 305$ po komadu! Ipak, postoje i low budget varijante – potražite ih na Njuškalu, na stranici mojekrpice.hr ili ih naručite online preko eBaya.Uostalom, kako vam se uopće sviđaju? Pišite nam u komentarima na fejsu Teena385 komentare!

Foto: Pixabay/Wild and Woolly/Pinterest

M.Z.
Pročitajte više:

Kul maskice za mobitel - moraš ih imati!

Koliko dobro poznaješ sestre Kendall i Kylie Jenner?

Paparazzi snimili fotku zbog koje je Kim Kardashian izgubila 100.000 sljedbenika

in maskice za mobitel kylie Kim krzno kardashian Popularno modni trend

Još vijesti