Slika nije pronađena

Ona donosi najbolje od Tokija – neonska svjetla, pastelne boje i kawaii hranu u inovativnim beauty proizvodima preslatkog dizajna. 'Happy kawaii' jamči dobro raspoloženje i osigurava poseban faktor za dizajn noktiju i za make-up naglaske.

Obuhvaća paletu sjenila i lakova za nokte i inovativne proizvode – kredu za kosu, 4-way rašpicu za nokte, naljepnice za tijelo i nokte, 3D nail topping dekoracije za nokte, rumenilo koje mijenja boje, odstranjivač ruža s inovativnom teksturom i čarape!


Kreda za kosu će trenutno naglasiti tvoje vrhove kose, cijele pramenove ili kosu, a zahvaljujući klip mehanizmu rukovanje je brzo i jednostavno. Boja će se isprati običnim pranjem, odnosno šamponom. Tvoja je za samo 34,90 kuna. How cool is that?


Naljepnice možeš nanositi na nokte ili kao make-up dodatak na tijelo – sigurno će i tebi i svima koji te vide izmamiti osmijeh na lice, a i cijena im je pristupačna – koštaju samo 15,90 kuna. 


A ako si odlučila svoje nokte učiniti šljokastima (što je totalno 'in'), tu su 3D nail topping dekoracije koje podsjećaju na omiljenu krafnu ili kawaii hranu. Nanijeti ih možeš na vlažan lak za nokte, a potom staviti nadlak. Njihova cijena je 12,90 kuna.


Uz colour changing blush (rumenilo koje mijenja boje) tvoji obrazi će postati slatki – zeleno rumenilo u stiku će prilikom nanošenja postati rozo, a cijena mu je 23,90 kuna.


Totalno cool izgledaju i novi lakovi za nokte koji dolaze u tri pastelne boje sa svjetlucavim efektom. Dodatan plus je jedinstveno pakiranje u obliku sladoleda koje nas je totalno osvojilo. Prodaju se po cijeni od 12,90 kuna.


Ako ti se nešto od ovoga baš dopalo, trk do najbližeg dućana po 'Happy kawaii' kolekciju!

Foto: Essence/Vm2 Cosmetics

M.Z. / PR


Provjeri još...

Essence beauty noviteti - proljeće/ljeto 2015

Essence limitirana kolekcija 'like an unforgettable kiss'

Essence limitirana kolekcija "Fruity"

trend happy kawaii essence Nova kolekcija