Slika nije pronađena

Smeđa kosa je u posljednje vrijeme sve poželjnija boja kosa, a ovo je samo još jedan dokaz. Ovog proljeća će se tražiti Louis Vuitton smeđa. Sam naziv zvuči luksuzno, a i boja izgleda odlično.

Brinete, dolazi vaše vrijeme! Londonski frizer otkrio je da ga sve više cura traži baš jednu nijansu smeđe kose, a on ju je nazvao 'Louis Vuitton smeđa'. Jer podsjeća na boju koja je zaštitni znak ovog brenda, a i kosa u ovoj boji izgleda luksuzno. On predviđa da će zato ova boja biti jedan od najvećih trendova ovog proljeća, piše Glamour. Naziv boje će sasvim sigurno već na prvu privući djevojke. A evo o kakvoj se boji radi.

Bogata smeđa sa strateški ubačenim svjetlijim pramenovima. Iako nije nešto što bismo odmah na prvu spojili s proljećem, već više s jesenskim vremenom, on ističe kako će ova boja odlično izgledati na suncu kada će posebno doći do izražaja svjetliji pramenovi i dati joj ono nešto posebno.

Svjetliji pramenovi koji se ubacuju bi po njemu trebali imati tople tonove, da izgledaju kao da ti je sunce posvijetlilo kosu.

Ovakvu boju neće biti teško za održavati, što je veliki plus. Ono što naglašava ovaj frizer, a što je bitno kako bi boja izgledala dobro, je da se pobrineš da ti je kosa zdrava. Jer uz ispucane vrhove, neće izgledati glamurozno ili luksuzno.

Pogledajte još:

Francuska manikura je klasik, a ove se godine nosi u malo drugačijoj verziji

Nova maskara koja se tek pojavila postala viralni hit – cure kažu da nije normalno što radi trepavicama

Manija za haljinom iz Zare – cure su poludjele za jednim novim modelom koji se pojavio u dućanima

trend louis vuitton smeđa proljeće frizer boja kose Boja Za Kosu

Još vijesti