Slika nije pronađena

Cool gradski izleti u divna mjesta, opuštajući dani na plaži i novi kulturni dojmovi na dalekim kontinentima - ovo će ljeto biti uzbudljivo.

Apsolutni must-have za sve ljubiteljice trendova - Catrice Limitirana kolekcija Travel ICONails! Inspirirana velikim metropolama: Pariz, New York, Barcelona, Dubai i London, kolekcija Travel ICONails lakova ne samo da nudi sofisticirani dizajn nego i lijepe boje s fascinantnim efektima za nokte. Osim pet limitiranih trendovskih boja u Catrice stilu najboljeg prodajnog asortimana ICONails Gel Lacquer lakova, pet drugih nijansi u mini ICONails pakiranju dio su Limitirane kolekcije - kao i limitiran dizajn bočica lakova.

via GIPHY


ICONAILS GEL LACQUER LAK ZA NOKTE - STANDARD

Najprodavaniji lakovi za nokte iz standardnog asortimana sada su dostupni u limitiranom dizajnu: pet boja inspiriranih poznatim metropolama Pariza, New Yorka, Barcelone, Dubaija i Londona pretvaraju vaše nokte u pravi magnet za pogledeModerne bobičaste nijanse kao i  elegantne nude nijanse novi su must-have za nokte. Dizajn podsjeća na najpoznatije znamenitosti ovih metropole i zasigurno će se istaknuti na svakoj polici s lakovima za nokte. Cijena ovog Catrice laka je 21,90 kn.


TRAVEL ICONAILS GEL LACQUER LAK ZA NOKTE -  LIMITED

Prekrasne boje i cool završetak na noktima inspirirane poznatim metropolama Pariza, New Yorka, Barcelone, Dubaija i Londona: Travel ICONails lakovi ostvaruju snove. Efekti lakova se kreću od prozirnih do svjetlucavih. Nijanse lakova uključuju elegantne nude tonove i svježe ljubičaste nijanse. Praktična mini veličina pakiranja čini lakove savršenim za brzu manikuru u pokretu i zahvaljujući limitiranom dizajnu nokti nisu jedini vrhunac manikure. Cijena im iznosi samo 15,90 kn.


Foto: Promo/ Freepik/ Giphy

PR objava

Pogledajte još:

TUTORIAL Šest svakodnevnih *beauty hackova* koji će vam maksimalno olakšati život

Preko ljeta se mijenjaju make up pravila – evo kako se pravilno našminkati za na plažu

9 'sigurnih' proizvoda koji zapravo štete tvojoj koži – mogla bi se iznenaditi jer ih vjv koristiš

nokti catril pr travel iconails promo lak za nokte modne vijesti