trenirka i sako kombinacija

Sve se češće u modi spajaju nespojive kombinacije. Posebno se to pokazalo kada su prije nekog vremena cure počele masovno nositi sportske tenisice, i to baš one koje izgledaju kao tenisice za trčanje, s elegantnijim haljinama.

Izgleda udobno, ali i dobro, iako to dvoje ne bismo nikada spojili. Spajanje casual odjevnih komada s onima elegantnijima postaje sve češće, a trenutno je opet počela dominirati posebno ova jedna kombinacija: donji dio trenirke i sako, piše Journal. Apsolutno različiti komadi odjeće koji za čudo izgledaju super zajedno. Kao nešto što bi inače vidjela na street style fotkama. Sve više cura ovo nosi svake zime, a trend se vratio ponovno i ove sezone. Super stvar s ovom kombinacijom je i da se radi o odjeći koju svatko ima kod kuće. Samo mu možda nije palo na pamet nositi ih zajedno.

Oni koji vole nositi sakoe, ali ne žele izgledati previše poslovno i ozbiljno, mogu ih bez problema nositi na ovaj način. Čak će izgledati dobro i ako umjesto trenirke staviš neke najobičnije tajice.

Spajanje nespojivog nekada će završiti kao modna katastrofa, a nekada, kao ovaj put, bit će to savršena kombinacija i pitat ćeš se kako ti prije nije pala na pamet.

Još jedan veliki plus ovakve kombinacije je da osim donjeg dijela trenirke cure stavljaju ispod sakoa i hoodicu, izgledat će tako još više casual, ali i dalje jednako dobro. Uz to, dobit ćeš i dodatan sloj topline, jer ovakve su majice ipak toplije od običnih.

Pogledajte još:

Šljokičasti topić za kojim su svi poludjeli – cura je čekala 45 minuta u dućanu da bi došla do njega

Zbogom zimskim šalovima – postoji jednostavna zamjena koja će biti apsolutni trend ove zime

Razlozi zašto ti se najlonke uvijek brzo strgaju – možda i ti radiš neku od ovih 7 greški

moda sako i trenirka odjevna kombinacija