Slika nije pronađena

Vjerujemo kako nikada niste pomislili da će godinama trendati obuća kakvu su prije nosili samo vaši očevi i djedovi.


Svi znamo za takozvane 'dad sneakers' – glomazne tenisice koje su popularizirali brendovi poput Balenciage i File. Svi su imali barem jednu verziju ovih tenisica. No, proljeće nam je donijelo novi trend – 'ružne sandale'.

Za popularizaciju ovog trenda zaslužan je luksuzni brend Chanel, koji je izbacio je model sportskih sandala s debelim remenčićima koji se kopčaju čičkom. Taj su model zatim kopirali mnogi pristupačniji brendovi. Ove cipele neodoljivo podsjećaju na sandale kakve ste zasigurno imali prilike vidjeti na sredovječnim turistima, koji su ih obično nosili s čarapama. Stoga nije ni čudo što je trend podijelio publiku; neki su odmah zavoljeli ove sandale, dok ih neki apsolutno preziru.

Dobra vijest za ljubitelje ovog trenda jest da ne morate potrošiti čitavo bogatstvo u Chanelu kako biste postigli ovaj cool look. Brendovi poput Zare, Bershke i Stradivariusa izbacili su svoju verziju ovih sandala, a cijene im se kreću od 150 do 350 kuna. Većina modela se rasprodala u rekordnom roku, što dokazuje kako ćete ove sandale vidjeti na mnogim trendsettericama ovog ljeta.  

Bilo da ih volite ili mrzite, ne može se poreći kako ove sportske sandale izgledaju udobno i stabilno, a modnoj sceni zaista treba više udobnih trendova.

Foto: Instagram/Instagram screenshot/Zara/Stradivarius/ Shutterstock.com - Krakenimages.com

M.B.

Pogledajte još:

Obična pamučna majica ne mora biti dosadna i obična - pretvori ju u 'novu' i drugačiju uz samo jedan mali trik

'Color blocking' je novi proljetni trend - O čemu se tu radi i 3 glavna pravila za njegovo kombiniranje

Trendao je prošlo ljeto, a vraća se i ovo: Zaboravi na životinjski uzorak ili prugice – ovo je najveći ljetni trend

sandale ružne sandale ljetni trend

Još vijesti