Slika nije pronađena

Potraga za crvenim ružom za usne završava ovdje. Ovaj ima preko 2000 pozitivnih recenzija na Amazonu i cure diljem svijeta ga obožavaju.

S vremena na vrijeme u beauty svijetu istakne se pojedini proizvod oko kojeg se stvori pravi hype, a ovoga puta je riječ o klasičnom crvenom ružu. Kada kažemo klasičan, ni po čemu ne mislimo dosadan, a to potvrđuju i brojne pozitivne recenzije koje se mogu pronaći na popularnoj stranici Amazon, gdje Bourjois Rouge Edition Velvet ruž obara sve rekorde kada je njegova prodaja u pitanju, piše fashion.hr.

Općenito crvena nijansa ruža nešto je s čime ne možete pogriješiti, budući da s njome vrlo lako možete vratiti svježinu na vaše lice te je riječ o nijansi koja je prikladna za dnevno ispunjavanje obaveza, kao i nešto elegantnija izdanja, no ovaj ruž pozornost je zadobio i zbog nekih drugih stvari.

Naime, zahvaljujući preciznom aplikatoru, savršeno ga mogu nanijeti na usne i najveći amateri, a voljet ćete ga i zbog baršunaste i glatke teksture koja ne isušuje usne. Iako se ovaj ruž na usnama zadržava baš cijeli dan, njegova formula dizajnirana je tako da ne stvara onaj iritantan osjećaj zatezanja, koji je tipičan za mat ruževe, a također sadrži i lakirane pigmente koji pojačavaju boju, kao i esencijalna ulja zbog kojih su usne hidratizirane, što nam je posebno važno za vrijeme vrućih, ljetnih dana, piše fashion.hr.

Foto: Instagram/ Shutterstock.com - Roman Samborskyi

M.T./ Izvor

Pogledajte još:

Svi ovo radimo, ali bi li trebali? Korektor kao primer za kapke prije sjenila – DA ili NE?

Savršene boje lakove za nokte za ljeto: Essence ima rješenje - ove će istaknuti ten i izgledati baš ljetno

Primer za kojim je poludio svijet: Rasprodan je u tren oka na svim web shopovima i dućanima uživo

najbolji bourjois rouge edition velvet crveni ruž Tekući ruž pozitivne recenzije