Slika nije pronađena

S dolaskom nove 2020. godine, možeš i malo promijeniti svoju makeup rutinu. Umjesto da uvijek nosiš ruževe istih boja, ubaci i neki od ovih trendova u miks.

Godina je tek počela, ali trendovi koji će njome vladati su se počeli javljati još prije par mjeseci. Modne piste su glavni izvor nadolazećih trendova, a osim odjeće, iz šminke koja se nađe na modelima, rađaju se i trendovi u beauty industriji. Koje će se boje nositi, koji će se dijelovi lica naglašavati, hoće li biti IN takne ili guste obrve? Između ostalog, jedan od stvari koje su pratitelji mode primijetili u proljetnim kolekcijama velikih dizajnera je i nekoliko trendova kada su u pitanju ruževi. Ruževi i sjajila su bitan dio makeup-a, a koji će se nositi najviše ove godine? Bit će nešto po svačijem ukusu, od hrabrijih boja, preko onih svakodnevnih do sjajila.

Prirodne boje


Jedan od lookova koji je prevladavao na modelima su usne u prirodnim bojama. Bez ludih ruževa, tamnih nijansi... svjetlije, ružičasto-crvene boje su te koje su totalni hit. Ruževi koji su između nijansi boje kože i labela u boji su nešto za čime će ljubitelji mode ove godine posezati više nego inače. Svjetlo, sjajno i prirodno.

Vladavina sjajila se nastavlja


Prošle su godine svi odjednom krenuli nositi sjajila, imala su veliki povratak, a nosit će se i ove godine. Preko ruža ili samo na usnama, sjajilo izgleda dobro i u jednoj i drugoj kombinaciji. Veliki plus s njima je to i što ih ne moraš svako malo popravljati, jer čak da se dio i skine, ne primijeti se.

Osim sjajila, IN su i šljokice


Šljokica nikada dosta – na očima, obrazima, a sada i usnama. Sjajila sa šljokicama možda na prvu izgledaju malo strašno, jer ipak se ne želiš usred dana sjajiti kao Edward iz Sumrak sage, ali za dane kada želiš biti posebno extra, ovo je pravo rješenje.

'Blurane' usne


Jedan od trendova ne odnosi se na boje već na način nanošenja ruža. Usne koje izgledaju kao da ti se boja s njih malo obrisala dok si pila vodu još su jedan od ovogodišnjih trendova. Ovo ćeš postići tako da na sredinu usana naneseš omiljeni ruž, gdje se boja treba najjače vidjeti, a da prema rubovima blijedi. Kada staviš ruž na centar usana, samo ih protrljaj jednu o drugu dok se boja ne izblenda.

Plava, zelena i ljubičasta


Nisu svi za prirodne izglede, a za takve djevojke ove su godine tu ove tri boje. To su one koje će biti IN, a zbog kojih ćeš sasvim sigurno izgledati drugačije.

Klasična crvena boja se uvijek nosi


I dok neki trendovi dolaze i odlaze, ovaj klasik ostaje tu svake godine. Crveni ruž nikada neće postati staromodan, a za posebne ga prilike nastavi nositi i ove godine. Ovisno o tome koji imaš ton kože, pronađi svoju savršenu crvenu nijansu. S ovom ćeš se bojom na usnama osjećati moćno.


Foto: Instagram/ Freepik - prostooleh

M.T.

Pogledajte još:

[WTF] Odgovor koji će te šokirati! Koliko kilograma ruža za usne cure pojedu tijekom života?

Djevojke koje su profići u šminkanju ne mogu živjeti bez ovih trikova za nanošenje ruža

Neki balzami za usne samo pogoršaju situaciju s ispucalim usnama – evo zašto i kako ih izbjeći

moda modne vijesti ruževi trendovi 2020.