Slika nije pronađena

2021. godina je bila godina puna raznih modnih i beauty trendova koji su apsolutno dominirali Instagramom tijekom cijele godine. Neki od njih su bili veliki fail, dok su drugi bili zaista odlični i samim tim su se zasluženo nalazili na brojnim Instagram fotkama koje smo mogli vidjeti. No, jedan od tih modnih trendova se posebno istaknuo i za njega se nadamo da će ostati u trendu i iduće godine!

Svjedoci smo raznim modnim trendovima koji su bili popularni ove godine. Neki od njih su bili top, dok su drugi bili flop. No, jedan od onih koji su bili top se je posebno istaknuo u moru drugih te smo ga mogli vidjeti na brojnim djevojkama u obliku specifičnog modnog dodatka. Naime, taj trend su torbice koje su doslovno preuzele modnu scenu 2021. godine, a radi se o onim torbicama koje imaju poprilično kratak remen i nose se tako da se stave na rame, ili jednostavnije u ruci. Te torbice su bile apsolutni hit, a njihova zanimljivost je ta da osim što izgledaju zaista super, nisu toliko male kao što su bile one trendy torbice koje su se nosile godinu prije u koje su stali samo ključevi od kuće – u doslovnom smislu.

Tako da su ove torbice, čiji je popularni naziv 'baguette bag', puno bolje zbog praktičnosti, a može se naići i na neke zaista zanimljive dizajne i modele tih istih torbica koje se odlično slažu uz bilo koji outfit. S obzirom na to koliko su popularne i koliko dobro izgledaju, najiskrenije se nadamo kako će se nositi i dalje u predstojećoj novoj godini kako bismo i dalje uživali u njima. No, prihvaćamo i neke nove trendove, samo da se više ne radi o minijaturnim torbicama u koje ne stane doslovno ništa.

Pogledajte još:

Greške kod šminkanja koje NE SMIJEŠ napraviti za doček Nove godine: Ovo su top 3 najčešće

Ukoliko ne vjerujete u crveno-roze odjevne kombinacije, ovih 5 će vas uvjeriti u suprotno

Jeftini komad odjeće zbog kojeg će tvoji zimski outfiti izgledati skupo i luksuzno - imaš li ga?

Moda baguette bag trend torbice modni dodatak 2021. godina

Još vijesti