Slika nije pronađena

Svako godišnje doba ima svoje čari. Zimi tako boravak na otvorenom uključuje raznolike aktivnosti poput šetnje po snijegu, skijanja, klizanja... Čak i ako ne uživate u zimskim radostima, ugodnu toplinu doma ćete napustiti pri odlasku na posao, u školu ili na fakultet. Ono što je svim aktivnostima zajedničko je da ćete jedva čekati povratak u tople zatvorene prostore u kojima ćete se okrijepiti i zagrijati.

Vaša koža je najizloženija štetnim učincima zimskih vremenskih uvjeta pa joj tako valja posvetiti iznimnu pažnju i pružiti svu potrebnu njegu. Prelazak iz minusa koji vladaju vani i brzi ulazak u tople prostorije u kojima je zrak suh posebno oštećuje vaše usnice koje zimi i prirodno gube na svojoj vlažnosti. Koža usana, za razliku od ostatka našeg tijela, nema uljne žlijezde uslijed čega zimi brže postaje suha, ispucana, a ponekad čak može i krvariti. Upravo zato vjerojatno i sami osjećate potrebu za učestalijom i bogatijom njegom.

Kako bi vaše usnice uživale u zimskim radostima u jednakoj mjeri kao i vi, unosite dovoljnu količinu tekućine u tijelo te se prepustite pouzdanoj njezi Labello Originala - bezvremenskog klasika koji zahvaljujući pantenolu pruža 12-satnu njegu, dubinski hidratizira usne te ih ostavlja mekima i glatkima. Bogata formula obogaćena uljem jojobe i shea maslacem prirodno vlaži usne, štiti ih te im daje njegovan, zdrav i lijep izgled, a prepoznatljivi klasični miris razbudit će vaša osjetila u ovim zimskim mjesecima.

Niske temperature lakše se podnose u paru, pa tako ne zaboravite i nadolazeće Valentinovo obilježiti nježnim poljupcima kojima ćete iskazati ljubav prema dragoj osobi. Ostaje vam samo da odaberete Labello Original u stiku ili Lip Butter u praktičnom limenom pakiranju i bezbrižno uživate u čarobno mekim i zaštićenim usnama.Labello Original


Dubinski vlaži usne uz pomoć svoje inovativne formule koja zadržava vlažnost u koži. Lagane je teksture, a opet snažan u njezi i zaštiti usnica. Uz Labello Original usnice uvijek izgledaju sjajno. Klasični miris oduševit će vaša osjetila. Obogaćen uljem jojobe i shea maslacem, prirodno vlaži usne koje uvijek izgledaju i osjećaju se sjajno.

Preporučena MPC: 15,90 kn

Labello Lip Butter Original


Intenzivna njega uz formulu s prirodnim uljem badema i shea maslacem pruža dugotrajnu hidrataciju koja djeluje čak 12 sati i ostavlja usne mekima i glatkima.

Preporučena maloprodajna cijena: 19,90 kn

Više informacija o Labello proizvodima potražite na www.labello.com.hr.

Sponzorirani članak

njega labello labello original