Slika nije pronađena

Nije lako 'uzgojiti' i održavati lijepe nokte... Kada ih napokon uspiješ pustiti da dovoljno izrastu, to i dalje nije dovoljno. Treba se brinuti o njihovom obliku, jednakoj dužini, ali i o urednom laku. Ako si jedna od cura koje prate sve trendove, onda želiš pratiti trendove i na noktima!

Nažalost, 'nail art' nikad nije bio popularniji. Pitaš se čemu ovo nažalost? Zato što mi same ne možemo rekreirati takvu manikuru same kod kuće. Ako ti možeš, svaka ti čast, ali vjeruj nam, ti si iznimka! Većina cura ipak ima ruke koje se stalno tresu pa ne uspijevaju niti nalakirati nokte, a da ne izgleda kao masakar, a kamoli crtati neke motive po noktima.

Za takve cure, ovo je savršena manikura!

Radi se o 'mirror nails', novom trendu koji je pokorio Instagram i sve ostale društvene mreže. Zahvaljujući ovoj manikuri, možeš pretvoriti nokte u ogledalo i uživati u lijepom pogledu - na sebe!

Ne treba ti dugo da bi ih nalakirala, a i jedina stvar koja ti treba osim tvojeg omiljenog laka, jest prah koji ćeš nanijeti preko noktiju. Možeš ga kupiti u obližnjoj drogeriji, a dolazi u raznim bojama - od najčešće srebrne, pa do ružičaste, plave, žute...

Ukratko, staviš svoj omiljeni lak, te kad se on osuši, preko njega sloj šljokica koji onda ravnomjerno rasporediš, te preko svega staviš proziran lak koji sve fiksira na mjestu. Detaljnije je objašnjeno u videu:


Osim ovih preslatkih, našli smo još nekoliko noktiju koji su nam se posebno svidjeli!

Za trendi cure koje nose zlatan nakit, zlatni nokti su neizostavan modni dodatak!


Je li netko rekao da za lijepu manikuru treba imati dugačke nokte? Kraći nokti isto izgledaju super kao 'mirror nails'.

Ne moraš se oko svih noktiju extra potruditi - dovoljno je i da su jedan ili dva posebno nalakirani, a ostali obični - efekt je isti!

Ako si još uvijek dijete u duši i obožavaš boje, ovaj je trend kao stvoren za tebe! Vidi kako dobro izgledaju 'mirror nails' u boji!

Što misliš o ovom trendu? Hoćeš li ga i ti isprobati?
Foto: Instagram/Visual Hunt

A.Š.

Pročitaj još:

Trik za ultra brzo sušenje laka na noktima – potrebna vam je samo jedna namirnica!

Umjetnost u manikuri – Picassove slike na noktima su Instagram trend koji jako lajkamo

Sjajni, čvrsti i dugački – kako do savršenih noktiju?

trend mirror nails nokti