Slika nije pronađena

Odjednom kao da na TikToku hrpa cura pokazuje svoje svijetlo plave nalakirane nokte i kada pitaju dečka u koju boju da nalakiraju jer ne znaju odlučiti – oni sa smiješkom biraju svijetlo plavu. Evo koje je značenje iza ovog trenda.

Nekada je teško odlučiti kakve nokte da napraviš sljedeće ili u koju boju da ih nalakiraš, a odjednom na TikToku non stop izletavaju dečki koji svojim curama sugeriraju da naprave svijetlo plave nokte. Ne obične plave, baš svijetlo plave. Ispada da to nije slučajno i da postoji razlog i značenje iza ovog trenda. Ne znamo kako je krenuo, ali sve je rašireniji. Ova boja noktiju sugerira da je osoba u vezi.


@notgraciefedorko

what is it w the light blue nails

original sound - Dre
S obzirom da se približava ljeto i cijeli 'hot girl summer' koncept, dečki žele jasno dati do znanja svima ostalima da je ta djevojka njihova. Inače nitko ne bi shvaćao poruku, ali s obzirom da je ovo postalo trend, do ljeta će biti itekako jasan svima. Zašto baš svijetlo plava? Ispalo je da i inače, kada pitaš dečka u koju boju da nalakiraš nokte, najviše će njih odabrati upravo ovu.


@hannaheraso

ifykyk #lightbluenails

original sound - Celia Eunice


Čak i u 'Urban Dictionaryju' postoji objašnjenje za svijetlo plave nokte koje isto govori da time poručuješ da nisi slobodna. Dakle, ovo nije nešto što je sada izmislio TikTok, već nešto što postoji i inače, samo nije bilo toliko rašireno.


@catfiisshh

if you know you know ##hotgirlsummer ##hotgirsummerchallenge ##lightbluenails ##acrylicnails

original sound - Cat


Kakve ćeš boje ti nositi nokte ovo ljeto?


Baci oko i na video s TikTokericom Franom, ispričala nam je svašta! Saznali smo kako stvarno izgleda studiranje u Americi i je li baš onako kako prikazuju filmovi, a otkrila nam je i svoju slatku ljubavnu priču.
Pogledajte još:

Evo ga i kod nas: U Hrvatsku sutra stiže jeftini brend šminke koji strane youtuberice obožavaju!

Bizarno ili genijalno? Cura je otkrila kako uz pomoć tampona skinuti lak s nokta kad napraviš grešku

Puder idealan za ljeto: Lagan je i neće napraviti nered na licu onima s problematičnom kožom

trend svijetlo plavi nokti nokti hot girl summer