Slika nije pronađena

Čini se kao da smo vidjeli već sve načine na koje se mogu nalakirati nokti, može li se uopće još pojaviti nešto novo? E pa izgleda da može! Velvet manikura je najnoviji trend koji je osvojio cure, a kada vidiš fotke, bit će ti jasno i zašto.

Ovo je manikura kakvu do sada nismo viđali, čak ni na rukama celebova. Radi se o skroz novoj tehnici koja je nazvana 'velvet manikura'. Osvojila je ljubiteljice noktiju samo tako, a razlog je što izgleda jako lijepo i girly, ali i drugačije od svega viđenog do sada. Sam naziv otkriva pomalo kako ta manikura izgleda – baš kao velvet materijal, tj baršunasti materijal. Sjajno, šljokičasto, mekano, ženstveno, glamurozno, elegantno...

Sa šljokičastim noktima može biti problem taj što su šljokice izbočene na noktima, jednostavno su takve teksture, što nekima smeta, teže ih je skinuti nego običan lak, a i mogu biti grube na dodir ako su veći glitteri. S ovom manikurom nećeš imati taj problem. Iako izgleda kao da su nokti puni šljokica, nema teksture na noktima kao s običnim šljokicama, već se ovaj sjajni efekt dobiva zbog svjetla koje pada na tvoje ruke.

Popularnost ovakvih manikura krenula je nedavno, oko blagdana, a nastavlja se i dalje. Kombinacija šljokica i metalik sjaja osvaja sve. Jedan od prvih takvih lookova kreirala je Amy Le, umjetnica za nokte iz LA-a. Njen prvi video s ovakvom manikurom kada je napravila zelene velvet nokte proširio se Instagramom i od tada sve više profesionalnih manikera pokušava napraviti ovo i objavljuje svoje radove.

Kako uspije napraviti manikuru, a da dobije ovaj efekt, Amy Le nije htjela otkriti javno, već je pristala taj svoj tutorial podijeliti s pratiteljima na njenom Patreonu, gdje svaki mjesec održava edukacije i radionice kako napraviti neke nove i drugačije manikure. Tutorial se proširio internetom jer sada sve više i više ljudi radi ovaj tip manikure. Još nismo niti na jednom Instagram profilu domaćih manikera našli ovakve nokte, ali uvijek možeš priupitati svoju djevojku za nokte zna li ovako nešto napraviti.

Pogledajte još:

Nova metoda manikure koja je nježnija za nokte, dugo traje i lako se skida! Što je to dipping manikura?

Manikura kod kuće: Postignite savršeno uređene i lakirane nokte u nekoliko koraka s ovim essence proizvodima

Pronađi inspiraciju za kul manikuru – ako voliš lakiranje noktiju ove Insta profile MORAŠ zapratiti

Moda velvet manikura nokti manikura

Još vijesti