Slika nije pronađena

Fanovi Taylor Swift luduju za njom jer je talentirana, pametna, draga, lijepa i ima zanimljiv modni stil. Baš ovo posljednje posebno je zapelo za oko 18-godišnjoj obožavateljici.

Nizozemka Lotte Lutjes postala je popularna jer kopira modne kombinacije poznate pjevačice, a koliko je uspješna svjedoči činjenica da ju je primjetila čak i Taylor Swift simpatično komentirajući njenu fotku: 'Lol I thought that was me'.


Sve je počelo kada je Lotte prije dvije godine išla na Taylorin koncert te se dogovorila s prijateljicama da odjenu kostime inspirirane albumom 'Red'. Budući da nije uspjela pronaći željeni outfit, sašila ga je i otada nije stala: 'Ovi kostimi pozitivno utječu na moje samopuzdanje. Ne zato što izgledam poput Taylor – to mi nije glavni cilj. Jednostavno uživam izrađujući ih' priznala je.

'Taylor stoji čvrsto na zemlji i ne dopušta da ju nitko zeza. Čini mi se da je njen stav lekcija koju bi svaki fan trebao usvojiti. Ona me naučila kako da se nosim s osjećajem usamljenosti i još mnogo toga' zaključila je Lotte.

Sviđaju li vam se njeni kostimi?

Foto/Izvor: Seventeen
I.N.

Pročitajte još:

Tinejdžerica kopirala 'look' Kylie Jenner za maturalnu zabavu

Ovu haljinu su djevojke najčešće birale za maturalnu zabavu 2016. godine

Na maturalnu se obukla poput Beyonce i oduševila internet

haljine Taylor Swift outfiti

Još vijesti