Slika nije pronađena

Jedan od najpoznatijih vizažista na svijetu, čovjek koji šminka Beyonce i druge slične celebove, Sir John, udružio je snage s jednim brendom i stvorio kolekciju šminke inspiriranu 'Kraljem lavova'.

Ovog ljeta u kina dolazi film 'Kralj lavova' čiji trailer i najave izgledaju odlično, fanovi ove Disneyjeve priče su oduševljeni, a sada slijedi još jedna dobra vijest za cure. Ovog mjeseca izlazi cijela kolekcija šminke pod temom 'Kralj Lavova'. Za kreiranje ove limitirane kolekcije snage su udružili brend Luminess Cosmetics i Sir John, jedan od najpoznatijih svjetskih vizažista. Kolekcija na kojoj su radili će biti limitirana, a dostupna će biti od 15. lipnja.


Ovo je jedna jedinstvena kolekcija kakvu make up svijet još nije vidio, a osim što izgleda jako lijepo, također će i kvaliteta biti top, ipak se ništa manje ne može očekivati od vizažista koji šminka Beyonce. Svi proizvodi u kolekciji su super pigmentirani, a boje podsjećaju na afričku prirodu i zalazak sunca.

U kolekciji će se nalaziti puno različitih proizvoda. Tako će tu biti paleta sjenila, paleta za konturiranje, tekući ruževi za usta i oni u sticku, labelo u boji te highlighter.


Cijene proizvoda kretat će se od oko 40 dolara za palete, 24 dolara proizvodi za usne te 40 dolara highlighter, a sve ih možeš pogledati na službenoj stranici.

Osim što su boje i pakiranja proizvoda skroz u temi, također su posebnu pažnju poklonili i imenima. Highlighter se tako primjerice zove 'Circle of Life', dok je paleta sjenila nazvana 'Can't Wait to be Queen'.

Luminess Cosmetics nažalost ne dostavljaju u Hrvatsku, ali njihovi se uvijek mogu pronaći na eBayu ili Amazonu gdje ih drugi preprodaju.

Foto: Youtube/ Imdb/ luminessbeauty.com

M.T.

Pogledajte još:

Suradnja Harryja Pottera i Vansa je napokon tu! Znamo koje su cijene i gdje kupiti tenisice
Njezina modna linija ispala totalni fijasko! Influencerica s milijunima followera nije uspjela prodati ni 36 majica

[ANKETA] Praktično ili odvratno? Otkrij koji je novi ljetni modni trend


šminka sir john novo make up Kralj lavova

Još vijesti